për thurje

 

Triko grep

Grep xhaketë.  Mosha: 6-9 muaj.  Llojet e unazore: ajrit lak (VP) në llojin lidh nenin, hedhin atë në temë dhe të shtrihet nëpërmjet sc seksionin (neni w / n): një goditje për të futur n . zinxhir p ose më të ulët. dhe vizatoni një paragraf i ri, kap fije dhe thur 2 STS në goditje në të njëjtën kohë. Style me yo (v. s / n): për të bërë goditje yo, hyjnë në pjesën e zinxhirit dhe të tërheqë një paragraf i ri paragrafi 3 në grep thur palë në 2 orë.

Një kolonë lehtësim me yo, fytyra (relefn. Art. S / n, njerëzit.) Rr thur. s / n, duke arti i tij. s / n p ulët. me individë. anë të izn. njëra anë.  Bisht: skemës.  Densiteti i thurje: 10 cm = 25 §  Përshkrimi Job Back: dial një zinxhir të 65. seksioni dhe thur, me rotacion 1 f. i Artit. s / n dhe 1 f. i Artit. b / n.

Me një lartësi prej 22 cm fije e hollë e kundërta ngjyra të përshkruajë drejt vrimë e mëngës dhe thur. Në një lartësi të përgjithshëm prej 33 cm për të përfunduar punë me shtiza.  Copë e drejtë para: Rezultati i 35 në zinxhirin. seksioni dhe thur, të shënojë shpërndarë paragrafi. mënyrë: 10 f., të alternuara ndërmjet një f. Triko grep loopartit. s / n dhe 1 f. i Artit. w / n, 5 paragrafi në bazë të skemës (tërheqje), f. 7, me rotacion mes një f. i Artit. s / n dhe 1 f. i Artit. w / n, 5 paragrafi në bazë të skemës (tërheqje), dhe 8 të, alternuara, 1 f. i Artit. s / n dhe 1 f. i Artit. b / n.  Në një lartësi prej 22 cm fije e hollë e kundërta chart vrimë e mëngës ngjyra.

Me një lartësi prej 29 cm nga fillimi thurje të ngushtë për të prerë fytin-në çdo f. 5 STS, 2 herë dhe 3 STS 2 herë 2 n. Në një lartësi të përgjithshëm prej 33 cm për të përfunduar punë me shtiza.  Majtas copë para: thur shelfin simetrike të drejtë.  Sleeves: Fito një zinxhir të 43. në, thur, me rotacion 1 f. i Artit. s / n dhe 1 f. i Artit. b / n dhe duke shtuar në të dy anët në çdo 4-m f. 6 herë 1 st = 55 n.  Në një lartësi të përgjithshëm prej 22 cm për të përfunduar punë me shtiza.

Collar: zinxhirit të tipit 60. në, thur, me rotacion 1 f. i Artit. s / n dhe 1 f. i Artit. b / n dhe duke shtuar në të dy anët e çdo 2-m f. 3 herë me 1 pikë = 66 n. lartësinë prej 6 cm për të përfunduar punë me shtiza.  Kuvendi: do qepje, qep sleeves në armholes dhe qep jakë të neckline. Të gjitha të produktit, duke përfshirë një jakë, kravatë 1 f. i Artit. b / n.

Në raft të drejtë të qep në buttons: e para rreth 1 cm nga fundi dhe deri rreth 1 cm nga lartë, pjesa tjetër në mënyrë të barabartë.  Përdorur si një vrimë lak në model. produkt të përfunduar është që të njomet dhe le të thatë. Bazuar në materialet e

yo, , fiksohem model, skeme, yo, loop