për thurje

 

Thurje sweaters

Loop Jersey

gjatësia triko prej 75 cm dhe 124 cm kërkon nënbarkëz 1000 gram zippers, fill (68 cm) dhe spokes № 6.  Sweaters thurje të kryera nga disa modele. Elastike thurur sweaters si më poshtë: 1 seri të sythe alternative dhe K2 2 - gajtan.  Rreshti 2 dhe 4 - loop fytyrës e fytyrës thur mbi, dhe gajtan - respektivisht, mbi gajtan.

Seri tretë duhet të jetë i thur si më poshtë: kravatë zhvendosur në lak majtë K2, pastaj gajtan lak dy provyazyvayut, K2.  Pas këtij modeli është përsëritur me 3-4 rreshta, etj  Kryerja sweaters thurje, model ribbed të thur si vijon: sythe k2 alternative dhe 4 gajtan.  Anën e përparme - përballen me thur sythe gabuar - gajtan.

Dhe në mantelet e gabuar për të thur - STS gajtan në anën e përparme dhe përpara - në anën e gabuar.  Shkoni direkt në triko. Thurimë xhaketa të fillojë nga mbrapa: dial loop 100 dhe 7 cm elastike thur. Pas kësaj triko shkon model ribbed. Në radhë të parë duhet të shtohet në mënyrë të barabartë katër sythe.

Kur ju thur cm 72, për të krijuar një linjë e gojës duhet të jenë të mbyllura në mes të 32 sythe. Pas që ende kanë nevojë për të pastruar deri në një lak e dy herë çdo në rreshtin e dytë. Dhe të gjithë pjesën tjetër të lak afër kur produkti arrin një lartësi prej 75 cm  Sweaters Left raft përshtatet si në vijim: së pari ju duhet të thirrni 56 unazore, dhe thur njëjtin model, si mbrapa.

Kur ju thur 69 cm, prerë për të formuar një linjë për të mbyllur loop 18 në diferencë të mbetur. Dhe pastaj të ngushtë lak në një 4-fish në çdo të rreshtit të dytë.  Ashtu si mbrapa, supet duhet të lidhë deri në një lartësi prej 75 cm  Xhaketë e drejtë afat është një imazh pasqyrë e të majtë, kështu që e saj dhe thur.

Sweaters mëngë të thurur në këtë mënyrë: është e nevojshme për të lidhur supet, dhe pastaj të majtë dhe të drejtën për të marrë 70 sythe dhe 28 cm model thur ribbed. Në çdo rresht 14 në skajet e një lak lak 7 herë zvogëlohet deri në 56 nuk ka sythe.  Hapi i fundit jersey - ndërtuar. Së pari ju duhet të lidheni loop, pastaj përmes neckline të thirrni 96 unazore, 6 cm dhe një lartësi prej model lidhëse gome stand-up jakë.

Seams stitched Pastaj anësore, sleeves dhe fut një zinxhir. Bazuar në materialet e www.herwish.ru

Postime Related:
  1. brinjë thur, yo, merr

sweaters thurur, , model loop, gjilpërë, thurje