për thurje

 

Sweaters thurur thurje

A doni të plotësoj wardrobes e tyre me origjinale dhe në modë, gjëra praktike dhe të rehatshme thurur? Faqja jonë është për ju! Ne do t'ju ndihmojë të zotëruar teknikat e grave gjilpërë të gjitha thurje dhe thur me grep, më tregoni se si për të krijuar jerseys moderne me duart e tyre.

Për këshilla të detajuara dhe praktike në dispozicion, të shoqëruar me fotografi, diagramet vizuale dhe vizatime të mësuar bazat e thurje aq e lehtë, argëtim dhe interesante. Nëse keni ndonjë pyetje, ose dëshironi të bisedoni  Ky sezon për thurje të jetë një edukate të madh dhe volum.

Avantazhi i fije trashë, jo vetëm në faktin se ajo shpejt të përshtatet në gjilpërat trashë, por që modelet e fituara janë shumë ekspresive. Gjithashtu në mënyrë të jacquard modele, braids ekspresive textured, silueta voluminoze, fije e butë dhe thurje të lirë.  Vini re se ju mund të shtoni thurje silueta të thjeshta dhe klasike.  Vendose rripin e produktit të gjerë, kuletë shall dhe pajisje të tjera të nevojshme. Bazuar në materialet e pautinka.pp.ua

Postime Related:
  1. thurje, veshje

    thurje, skemë, thurje, . model