për thurje

 

Sweaters thur për fëmijët

Veshje për fëmijë do të thotë shumë më tepër se ndonjëherë duket. Në të kaluarën e largët kanë lënë standardet sipas të cilave argumenti kryesor për zgjedhjen e  xhaketa për fëmijët ka mbetur vetëm praktike e saj.  Në fakt, në qoftë se ju dëshironi që fëmija juaj është rritur jo vetëm të shëndetshme, por edhe vendimtar, personi i bindur, veshje në modë është një komponent i rëndësishëm i formimit të tij si një individ.

Më tepër, duhet të fillojë të gjatë para se fëmija ka filluar të ecin, dhe, në një farë mënyre, thurur triko të thjeshtë fëmija mund të japin pronarit të saj më shumë se lexuar një gjyshe me nje moralizues histori përrallë.  Pra, le të flasim për sweaters për fëmijët.

Më lart  sweaters me grep fëmijë janë klasike, sepse ato janë të tilla një kënaqësi e herë race nënat e reja sot e tyre, sepse për të marrë diçka të ndritshme dhe dyqane elegante ishte praktikisht e pamundur.  Vajzë e vogël i sotëm ishte me fat, thurur sweaters për fëmijë të bërë makina inteligjente, me kaq shumë opsione që disa produkte të mund të pretendojnë për të ekskluzivitetit.

Kjo nuk është një mashtrim, ky është realiteti.  Le të jenë të ndershëm, kështu që me të vërtetë ishte unike të punuar me dorë me grep sweaters foshnje disa dekada më parë?  Pas shkurtimet e tyre të parë u botua revista marrë nga qarkullimi multimillion, e njëjta mund të thuhet në lidhje me shifrat, dhe e vetmja gjë me të vërtetë të ndryshme thur sweaters e fëmijëve - aftësi vetë nënat dhe gjyshet.

Aktuale jersey Fëmijët e cilësisë së njëjtë - ajo është e përkryer. Por stile të ndryshme, ngjyra, textures, dhe përdoret zgjedhjet fije duket pafund.  Kjo, rastësisht, është i njohur edhe për ata që blejnë sweaters shumicë fëmijë, shpenzimet orë duke studiuar katalogë, duke e ditur në të njëjtën kohë - të gjitha të blerë e pamundur.

Ju lutem vini re se ne jemi duke folur këtu vetëm për xhaketa për fëmijët e moshës shumë të rinj, shumica e të cilave nuk mund të flasim, por edhe ecin.  Mundohuni të veshin shëmtuar, i venitur dhe s'të  Mirë për të Girls fashionistas e rinj: lotët dhe trillet e garantuar.  Tani problemi inversi: të përpiqet për të hequr pa coaxing nga fëmija xhaketë fëmijët e të ndritshme, elegante dhe të rehatshme për vajzat.

Mundohuni vetëm një herë të bëjë të dyja, atëherë kuptojnë se madje edhe në moshën 1-2 vjeç fëmija e kupton se çfarë është në modë rroba.  Rastësisht, xhaketa e sipërpërmendura fëmijëve blerësit me shumicë janë të vetëdijshëm për nuanca të tilla, dhe pse janë opsionale me kujdes maksimal. Megjithatë, për hir të objektivitetit, për shembull, se disa zgjidhje tradicionale janë gjithmonë në modë.

Për shembull, kurrë nuk shkon nga e modës  Xhaketë pardesy me mëngë reglan fëmijëve. Qendisi sweaters për fëmijët thurjePërndryshe, nuk mund të jetë - për herë të parë kjo ka qenë propozuar prerë mëngë anglisht zotëria e atij emrit, i cili gjatë luftës ishte i plagosur rëndë dhe do të donte një mëngë pallto që nuk do të dëmtojë plagë.  Vlerësoni veten si një kombinim i mësipërm me moton kryesore të "Limpopo" Dress "Pa Lotët" dhe të vendosin pse xhaketë pardesy me mëngë reglan e fëmijës kështu që në kërkesën e sot si shumicë, dhe prindërit e fëmijëve.

E dyta është kampion i fëmijëve popullor xhaketë me një kapak. Kjo nuk është befasuese - foshnjat që nuk kanë përvojë të pasur të jetës - nga pragmatistëve lindjes. Shijoni një herë dhe ata menjëherë e kuptojnë se foshnja xhaketë me kapuç mburoja të përkryer ata nga era, dhe më e rëndësishmja, dhe kjo është gjithashtu shumë e rëndësishme - sepse ajo është aq e bukur! Bazuar në materialet e www.limpopo-baby.ru

Postime Related:
  1. thurimë

    sweaters thurur, thurje