për thurje

 

Sekuenca e sweaters me grep

Tools Spokes № 4, № 4 hala rrethore, numri i lidh 3   Sekuenca e thurje sweaters: Hapi 1 Bëni një model i pjesëve të sweaters thurur për madhësi të plotë.   Faza 2. Prapa  Rezultati 75 unazore dhe të fillojnë të thurje sweaters model bazë sipas skemës № 2, ndarjen thurje si më poshtë: Krom, * 1 individët, Yo, 2 persona... së bashku (lak provyazyvaya me një shpat të majtë), 3 persona., 2 persona. së bashku (lak provyazyvaya me një shpat në të djathtë), yo, K1., * 1 individëve. përjashtim.

Serinë e dytë (dhe të gjithë rreshtat e mëvonshme gajtan) të gjitha provyazyvayutsya sythe nga modeli: fytyrës - fytyrës, gajtan - gajtan, yo - gajtan. Nga * të * të përsëritur model 9 here. Rreshtave pasuese thur në numër 2 model.  Mbrapa thur, duke kontrolluar me modelet thurje. Në një lartësi prej 51 cm për të mbyllur gjashtë sythe në çdo anë për vrimë e mëngës vyvyazyvaniya.

Me një lartësi prej 39 cm për vyvyazyvaniya neckline 30 unazore të ngushtë të lartë, atëherë çdo rresht 2 në të dy anët 2 herë afër 2 sythe.  Në një lartësi prej 53 cm afër supe sythe mbetur.   Faza 3. Raft  Sweaters thur si mbrapa, por neckline për të mbyllur lak në një lartësi prej 35cm, si më mbrapa.  Faza 4. Sleeves

Dial 35 unazore dhe thur me thurje model kontrollin dhe shpërndarjen e lak si vijon:. Krom, * 1 individët, Yo, 2 persona.. së bashku (lak provyazyvaya me një shpat të majtë), 3 persona., 2 persona. së bashku (lak provyazyvaya me një shpat në të djathtë), yo, K1., * 1 individëve. përjashtim.  Rreshtin e dytë (dhe të gjithë rreshtat e mëvonshme gajtan) të gjitha provyazyvayutsya sythe nga modeli: fytyrës - fytyrës, gajtan - gajtan, yo - gajtan. Nga * të * model të përsëritur 4 herë.

Rreshtave pasues i thur Skema № 2.  13 rreshta thur drejtë themelore model, filloni duke shtuar në çdo rresht 4 në secilën anë të një lak 18 herë.  Pastaj çdo rresht 3 10 herë në një lak në çdo anë. Sekuenca e sweaters thur me grep yoMe një lartësi prej 42 cm në të dyja anët në afërsi të 7 herë laget një lak, pastaj çdo rresht 2 5 herë 4 dhe 2 herë 5 STS qëndruar pranë lak në një rresht.

Hapi 5. Asamble  Detaje mbi modelin e pin triko, moisturize dhe do të lejojë që të thatë.  Kryen seams sup. Qep sleeves tuaj dhe ndiqni pjesën tjetër të seams.  Faza 5. Jakë  Në buzë të sweaters qafës nga lloji lak rrethor spokes (duke shmangur pjesën e përparme të qafës, goditje e majta në të lidhin) dhe lidhja "gërshetat" në Skema № 3 dhe № 4, alternating "Spit", siç tregohet në foto numrit 1.

Para të qafës, poshtë xhaketa dhe kravatë fund pa mëngë goditje tjetër sc me pico, çdo bare 4-5. Bazuar në materialet e

sweaters thurur, fiksohem, yo, yo, model qark