për thurje

 

Jerseyfoli 40 stil

Jersey-foli stilin e 40-së, të lidhur në harkun, me pleats në supet dhe butonat e bukur saten është pikërisht ajo që ju po kërkoni.  Niveli i sweaters thurur thurje: Hapi i ardhshëm në thurje.  Size sweatshirts: 46. Si të thur spokes Sweatshirts.

Ju do të duhet: 400g i fije "Australian merinos della Filat King nga Filtes" të gjelbërta, hala № 3,5 dhe 4, gjilpërë fill me një fund të rrumbullakosura, dhe 3 butona, të mbuluara me saten.  Në hala: një gomë uritur (përcaktuar dhe fiksuar), gomë 1 / 1, sipërfaqja e para. Gjilpërave: thur thur për të siguruar çamçakëz uritur.  Skema e spokes thurje sweaters. Dendësia e thurje  § 22 x 30 f. = 10 x 10 cm, është e lidhur me spokes e numrit thur para 4.

Si të sweaters thur spokes. Mbrapa.  3,5-foli № 94 lloj STS dhe zbukurim thur për 6 rubla. uritur band gome dhe një f. gome-ndrojtje 1 / 1 (total = 1,5 cm).  Të vazhdojë të punojë thurje № 4 persona. smoothness.

Në të dy anët të heq pas parë dhe para se pika e fundit në çdo 8-m f. 3 herë 1 rr, 2 STS drejtë provyazyvaya së bashku përpara, dhe la mbante një hell thjeshtë. Në një lartësi prej 13 cm nga zbukurim (p = 40.) Ishte shtuar për të dyja palët, pasi i pari dhe para se pika e fundit në çdo 30-m f. 2 herë për 1 pikë, kryerjen shtimin e një të ndërmjetëm (= K1. Seksioni Twisted e telit).

Me një lartësi prej 30 cm nga zbukurim (p = 90.) Dalje në të dy anët për armholes në çdo 2-m f. 1 në çdo 4 STS, 2 herë në 2, 2 herë për 1 pikë në një lartësi prej 19 cm nga fillimi i armholes (p = 56.) Mbylle mbetur 72 n.  Skema e spokes thurje sweaters.  Djathtë raft.  № 3,5-foli tipit 48 STS dhe zbukurim thur për 6 rubla. uritur band gome dhe një f. Brinjë 1 / 1 (total = 1,5 cm). Të vazhdojë të punojë thurje № 4 persona. smoothness.

Majta për të marrë larg para se pika e fundit në çdo 8-m f. 3 herë në një paragraf, kryerjen e një të thjeshtë hell. Në një lartësi prej 13 cm nga zbukurim (p = 40.) U shtua në të majtë përpara se pika e fundit në çdo 30-m f. 2 herë 1 pikë duke kryer shtimin e një të ndërmjetëm (1 persona. Hell kaloi jashtë). Në një lartësi prej 30 cm nga zbukurim (p = 90.) Exit u nis për në armholes në çdo 2-m f. 1 në çdo 4 STS, 2 herë  2 STS, 2 herë për 1 pikë në një lartësi prej 19 cm nga vrimë e mëngës (p = 56.) Mbylle mbetur 37 para  Skema e spokes thurje sweaters.

Raft majtë.  Thur raft simetrike të drejtë, për të ulur thur anën 2 STS së bashku përpara.  Skema e spokes thurje sweaters. Mëngë.  № 3,5-foli 44 lloj STS dhe zbukurim thur për 6 rubla. uritur band gome dhe një f. Brinjë 1 / 1 (total = 1,5 cm). Të vazhdojë të punojë spokes saten para № 4.

Dyja palët të fitojnë në çdo 8-m f. 15 herë në një paragraf, duke kryer një ndërmjetme pas kësaj të parë dhe para se pika e fundit në lartësinë e 39 cm nga zbukurim (p = 116.) Close për të dyja palët derdhur mbi njëri-2-m f. 1 në çdo 4 STS, 2 herë 2 në, pastaj të marr me vete 21 herë në një paragraf në një lartësi prej 16 cm nga fillimi derdhur mbi (p = 48.) Mbylle mbetur 16 STS  Skema e spokes thurje sweaters.

Komplot për fasteners (2 pjesë): № 4-foli dial 8 STS dhe thur uritur elastike p 110. Mbylle thur thur lak me një gjilpërë.  Skema e spokes thurje sweaters. Kuvendit dhe e mbarimit.  Përgjatë fund sythe raftet të ngushtë, vë tre folds, drejtuar palëve në mënyrë që të zvogëlojë gjerësi shpatullave e deri në 7 cm seams Mbylle supe raftet, i pajisur në mënyrë që të shpatullat prapa, që korrespondon me 18 sythe.

Vsheyte sleeves. Mbylle seams anë dhe sleeves.  Përgjatë anët e trans në lartësi prej 16 cm nga fundi, vë 2 pleats para një thellësi prej 2 cm

№ 3,5-foli dial 260 STS përgjatë palët dhe raftet qafën (në folds, dial lak duke futur një gjilpërë në lak kufirit edhe nga folds përkatëse) dhe së bashku qafës mbrapa, lidhja vesh për 4 f. 1 / 1 dhe 4 brinjë f. gome uritur (total = 2 cm) së bashku anën e djathtë të ndjekë parvaz 3 vrima për butonat në 2-m f. çamçakëz 1 / 1: e parë pas së parë paragrafit 4 nga buzë fund, dhe të tjera në një distancë prej 13 pika nga njëra-tjetra (ata duhet të jenë nën folds ballore) për secilin nga vrima mbyllur një seksion dhe pastaj shtypni atë në f. e mëposhtme; Mbylle lak thur thur me një gjilpërë. Qep butonat përgjatë majtë raftet vesh të prerë në vrima.

Në nivelin e folds frontale përgjatë anën e secilit raft, qep laces për Beek lidhur më poshtë.  Duke qenë sexy dhe unike për t'ju ndihmuar.  Skema e spokes thurje sweaters.  Lloji blu fjalës Bazuar në materialet e

sweaters thurje, thurur sweaters, diagramet, loop thurje