për thurje

 

Thurje për foshnjat thurur vendosur dhuratë

Mesazhin e parë do të nxjerr, ndoshta, gjëja e parë që ju duhet për një foshnje e porsalindur apo fëmijë. Dhe kjo, sigurisht, do të jetë thurur vendosur dhuratë për balenë shkarkimit. Le të shohim se çfarë është dhe çfarë nuk është dhe ajo që është, në fakt, të lidhura. Unë do të fillojë me një qilim prezantim. Kjo është një pjesë e madhe e rrobave thurur, shkurtohet me thur me grep dhe një madhësi prej 100 * 100 cm.

Edhe pse, sinqerisht, një Pobol pak. Më parë, para se të nipërve e mbesave, unë disi ishte indiferent ndaj qilim. Jo, ata i pëlqente mua, por imagjinoni se kjo duhet disi të fshihet ... Në të vërtetë, në shekullin e fundit, nuk kishte asnjë pluhurat e veçantë, dhe më shumë fonde likuide për t'u kujdesur për produktet e leshit.

thurimë për Baby dhuratë vendosur për me grep thurDhe kur nipi i parë është lindur, kam vendosur të lidhin atë me një pledik të vogël, vetëm për të shkarkohet. Por doli se ... por doli se ky është thjesht gjë e pazëvendësueshëm në veshjet e foshnjës! Në thur përfundojë pled mjaft të përshtatshme të vogël, në qoftë se ju shkoni për një shëtitje. Dhe pelena jep një shumë të butë, por në të njëjtën kohë të dendura.

Batanije Plaid Fleece përdorur në të njëjtën endacak ose grazhd. Ata mund të mbulojë fëmijën tuaj, ndërsa udhëtonte në një makinë ... Unë mund të them në lidhje me dy nipërit e tij tani: ata nuk në ndonjë pëlqim të fle nën batanije, ata janë të kënaqur vetëm batanije. Kthehu në çantë për të nxjerrë një pjesë të gjera buttoned në.

Madhësia e 50-62cm, dmth në moshën 0-4 muaj. A nuk do të frikësuar nga perspektiva e pugovok pafund fiksim dhe shthurje. Në fakt, nuk do të prish të gjera deri në fund. Mjaftueshme për lirimin vetëm 2 ose 3 butona të vishen fëmijës. Thurur triko shumë fleksibël, i shtrirë, kështu që është ideale për veshje fëmijëve.

Zip, dhe mund të jetë më i përshtatshëm, por ajo ka një madhësi të caktuar dhe për shkak të këtij produkti nuk është shtrirë praktikisht në gjatësi. Një kostume buttoned janë të lejuara të rriten së bashku me fëmijën për 3 4mes.! Në pako dhuratë për nxjerrjen e përfshin edhe çorape dhe 2 shkronja kapitale. Një kapak vogël, vetëm sa për të nxjerrë dhe muaj 1-1,5 e saj.

Dhe e dyta është më e madhe, nga 2 deri në 4 muaj. Për thurimë Ky grup ishte zgjedhur të gjithë-fije leshi të importuara të butë klasës Merino. Thurje nuk është një hobi dhe një profesion. Thurje - kjo është jeta ime! Bazuar në materialet e club.osinka.ru

Postime Related:
  1. merr

thurje, thurje