për thurje

 

Thurje për foshnjat

Blej rroba për fëmijën në dyqan nuk ka problem. Por jo në personalitetin e saj, një ekskluzivitetit të veçantë ngrohjes. Bëni fëmija ndryshëm nga të tjerët mund të thurje për foshnjat.  Thur për argëtim fëmijës tuaj.  Kur vajza ime e parë ka lindur, unë menjëherë vendosa për t'u përgatitur për veshjet e saj, që me siguri do, askush nuk ishte.

Gjëja e parë që kam punuar me shtiza kep në një endacak. Për këtë qëllim, më të mirë për të marrë përputhje të pastel-colored irisit. Grep thur mirë kështu ajo kthehet një gjë shumë i këndshëm.  Rroba e para ishin një mbulesë, një pulovër të ngrohtë, xhaketë të lehta dhe disa kostume delikate.

Ne pergjithesi, thurje për foshnjat jep qëllimin e madhe për kreativitet.  Pavarësisht nga fakti se unë i përshtatet thur revista, ata bëjnë si rezultat nuk u duken si fotot e modeleve. Prekur ajo që ishte textures të ndryshme thurje fije dhe dendësia e secilit është e ndryshme. Thurimë për foshnjat delikatePra, edhe në qoftë se modeli rreptësisht vyazhesh për revistën, të gjithë të njëjtën gjë rezulton unike.

Plus kam nevojë për pajisje të tjera thurje, për shembull, Appliques ose vyvyazyvala dekoruar pompons gjë e tillë nuk parashikohet në përshkrimin model.  Dhe gjëja menjëherë u bë shumë e ndryshme, panjohshëm! Kur ju filloni të bëni thur seriozisht, papritmas bëhet e qartë se këtë hobi mund të bëhen të shtrenjta për buxhetin e familjes!

Fakti që libra dhe revista të përkushtuar për këtë temë, si thurje për bebe, janë mjaft të shtrenjta, dhe ata duhet të mbajnë blerjen. Por kam gjetur një mënyrë e madhe jashtë, dhe tani pothuajse të shpenzojnë paratë e mia në libra. Ajo rezulton se ka shumë burime online ku ju mund të gjeni përshkrime të modeleve dhe udhëzimet për zgjedhjen e fije, por edhe për të ndarë përvojat dhe të mësojnë shumë e ideve të reja.

Përveç kësaj, informacioni në faqet e të qëndisura mund të merren falas. Në të njëjtën kohë të japë një përshkrim të plotë të modelit, të dhënë një përshkrim të asaj se si vyvyazyvat model dhe rekomandimet lidhur me zgjedhjen e temat.  Përdorimi i këtyre vendeve është shumë i përshtatshëm. Përveç kësaj, çdo vend mund të gjendet një disa dhjetëra një shumëllojshmëri të modeleve.

Nga këto vende të njëjtë janë edhe një sasi të madhe. Tani unë vështirë se kurrë të blej revistat e ndonjë të preferuar model i I gjeni në internet. Ka disa burime ku ju mund të shkarkoni absolutisht falas shiten në dyqane numrat e revistave me thurje: për shembull, praktikisht pa lënë në shtëpi dhe pa shpenzimet e ndonjë para ju mund të merrni revistën e duhur.  TeperP në arsenalin tim e një numri të madh të modeleve dhe llojet e modele.

Kombinimi i teknikave të thurje, dhe ndryshimin model, unë mund të lidhen me veshjet e dy bijat e tij, të cilat janë të qartë askush nuk do të jetë! Bazuar në materialet e

delikate, yo, yo, model