për thurje

 

Thurje për fëmijët modelet dhe pajisje

Pjesë paraqet një model të veshjeve dhe aksesorë për bebe nga lindja deri në 3 vjet hala lidhje: një jelek, veshje, booties thurje "Ëmbëlsi", booties thurje "Lulja ime", booties thurje për fillestar, thurje booties për të sapolindur.  Thurje për fëmijët - një përvojë shumë të këndshme.  Thurje për foshnjat nuk ka marrë shumë kohë, dhe pastaj si mirë për të parë Çad në gjëra të tij lidhur me duart e tyre.

Gjëra që lidhen me dashurinë për fëmijën e saj, do të mbajë duart tuaja të ngrohtë. Për thurimë veshje fëmijëve është e dëshirueshme për të zgjedhur fije të ndritshme, ngjyrat sy kënaqshëm.  Me shumë kujdes për të zgjedhur fije për thurje rrobat e foshnjës.  Modelet e verës ata preferojnë fije pambuku për dimër - leshi apo akrilik.

Jo të gjitha leshi është i përshtatshëm për veshje për fëmijë, dhe sidomos për fëmijët.  Pallto duhet të jetë cilësor dhe jo gjemba. Ajo është më i përshtatshëm për këtë ekstrafayn fije Merino (extrafain). Prodhuesit e shkrimit që ekstrafayn fije Merino nuk shkakton alergji.

Fëmijët e vegjël janë alergjik ndaj leshi. Në raste të tilla, ju mund të thur nga cilësia e fill akrilik. Fill akrilik është "sherstopodobnoy", dmth pronat e saj të ngjashme fije leshi.  Shumë prodhues tani prodhojnë një gamë të gjerë fije posaçërisht për veshje fëmijëve.  Kjo është e pastër, leshi apo pambuku fill akrilik, dhe përzierjet e tyre.

Mixes janë kombinim shumë të mirë të pronave. Nëse ju doni që të lidhen një gjë të ngrohtë për një fëmijë, por nuk ju përshtaten fije leshi, dhe nga 100% sintetike nuk duan thur përzierje e akrilik me pambuk të zbatohet në një situatë të tillë.  Që prej 100% Pambuk - kombinim të rënda, të dendura, jo rubbery, dhe me fill akrilik është më e lehtë, fleksibile dhe me gëzof.

Më shumë në pronat operative fije, në varësi të përbërjes fibër mund të lexohet këtu: Bazuar në materialet e

booties thurje, booties, thur me grep, veshje, skemë