për thurje

 

Thurje për fëmijët e gjëra të mrekullueshme

Sot unë dua të flas për atë që gjëra të mrekullueshme mund të jetë krijuar, në sajë të kreativiteti dhe zgjuarsi. Motra ime Katja pjesë e madhe e mësuese dhe të qëndisura, me grep saj të preferuar hobi. Skemat që ajo ka për të përdorur, ajo zhvillon, dhe ajo ka marrë gjëra të jashtëzakonshme. Kate të vërtetë si për të pajisur shtëpinë tuaj.

Ajo veçanërisht i pëlqen të thur me grep skemat napkins nga revistat në grep. Kur ajo napkins thur me grep, të gjithë vëmendjen e saj është përqendruar në mënyrën më të mirë për të shtrënguar lak në një pecetë që të gjithë dukeshin të bukura, dhe ajo ishte e sigurt. Dhe hartimin e vërtetë e kësaj bukurie thurur merr kohë dhe të mendimit.

Grep, skemat që janë përdorur në të njëjtën kohë e gjithë kjo është se është përsëritur disa herë të njëjtën element. Kjo ndodh rrallë, në qoftë se ju thur një pecetë, pastaj menjëherë herë të parë të gjitha shumë të suksesshme. Në thelb, kur ju së pari leckë thur për, qepje tuaj dhe eyelets nuk janë liruar shumë të qetë dhe të bukur.

thurimë për fëmijët e gjëra të mrekullueshme modelPër të përjetuar nuk është e nevojshme, sepse pasi të keni kryer në mënyrë të përsëritur të njëjtën veprim, të gjithë ju merrni. Katia është gjithashtu jo menjëherë filloi të marrë objekte të qetë dhe të bukur. Unë po ju them se kjo nuk është vetëm. Në ditëlindjen tim të fundit motra ime më dha një shall (shih foto). Thur me grep zakonisht jep elementin e njëjtë të përsëritura, prej të cilave rroba është.

Kate pa një napkins bukur dhe futi një skemë që mund të bëhen nga ky shall pazakontë. Ajo përdoret një skemë e "bishtit palloit," nuk ka vetëm temat e hollë pambuku, dhe polusherstyanye.P trasha unë dua të flas pak zbukurime thurje. Është më mirë për të përdorur një fije banesë, atëherë rrjetë peshkimi modele janë më të bukur. Pjesa më e madhe textured fije apo thjesht nuk mund të theksoj detajet e planifikuara model.

Dhe, unë dua të shoh në fund rezultati është një fije e hollë do të japë një vështrim më të rafinuar e pecetë tuaj. Por në qoftë se ju vendosni që të lidhë një shall, si e imja, pastaj, sigurisht, do t'ju duhet të përdorni një fije të trashë më të mirë se ngjyra të lehta, pasi ajo është e qartë model të dukshme. Thur me grep, një temë shumë popullor skemë në çdo komunitet shumë informacione të dobishme mund të gjenden. Bazuar në materialet e

, me grep thur me grep, skeme, vizatim, model