për thurje

 

Thur me grep është shumë e zakonshme

Thurimë goditje! thurimë hook - një mënyrë shumë të zakonshme e dekorative - artit të aplikuar. Gjatë viteve, ajo është pasuruar me teknika të reja dhe është tani duke ndihmuar për krijimin e shumë gjëra të bukura dhe të rehatshme. Rrobaqepëse me grep thur gjitha vendet nga kohra të lashta, dhe seri e tifozëve të këtij lloji dhe të qëndisura, është rritur çdo vit.

Dhe kjo nuk është rastësisht. Thurimë fiksohem - është qesharak dhe emocionuese. Duke pasur një top i fije dhe goditje , si dhe bashkëngjitur një fantazi, ju mund të krijoni kryeveprat e shumë! Dhe faqen time do të përpiqet të ju ndihmojë me këtë. Për fillestar, knitters, kam postuar një mësim të thur me grep. "Skema" do të jetë vazhdimisht duke shtuar dizajne të reja dhe modelet me to.

grep është shumë e zakonshme rroba banjeA knitters veteran do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të modeleve grep goditje. Ky është një model për të rriturit dhe fëmijët: sweaters, xhaketa, kapele, shalle, shawls, çorape, dorashka, dresses, në krye, swimwear. brendshme e shtëpisë tuaj do të bëhet shumë më interesante dhe më të rehatshme, në qoftë se ju lidhin një goditje në përshkrimet e Skemat e paraqitura këtu pillowcase pled ose peshqir. Unë shpresoj se ky website do të frymëzojë të gjithë dashamirët e thur me grep për të krijuar e tyre, veprat e unike!

Ju uroj fat të mirë! Web site përdor përshkrimin e modeleve për të rriturit dhe fëmijët, skema e thur me grep, botuar në botime periodike të vendas dhe të huaj, vitet e ndryshme të lirimit. 2009/12/09. Shikoni, sa bukur! Kjo qese e fëmijëve, "lepur", lidhur me një goditje, një kënaqësi princeshë tuaj!

Unë nuk kam asnjë dyshim për këtë. Merrni fiksohem dhe thread shpejt - dhe merr për të punuar! 09/03/2009. Unë propozoj një kapele të thjeshtë model me pompoms për fëmijët që do të ekzekutohet që nuk duhet të shqetësohen për formë. Thjesht mblidhen buzë të lartë për të formuar katër qoshet, që janë të zbukuruar me ngjyra të ndryshme pamponami.

2009/02/09. Pronarët e mesme luksoze rekomandojmë që të i kushtoj vëmendje të një xhaketë interesante me zinxhir asimetrike. Për rënien pasuese ai ishte shumë i dobishëm

hat, thurje, skema rroba banje, me grep