për thurje

 

Për fëmijët me grep

Për fëmijët me grep. Unë vetë rrallë mbajnë goditje në dorë. Por më të vjetër motra ime Katusha rrobaqepëse të madh në këtë drejtim. Kate që nga fëmijëria e preferon për të thur me grep, jo thurje.

Dhe është shumë i mirë në. Fëmijët me grep mani se është bërë një pjesë integrale të jetës së saj. Krijimi i modeleve të reja, ajo mishëron imagjinatës krijuese, shpreh individualitetin e tyre. Konceptuar nga imazhi i saj është unik me zgjedhjen e duhur model, ngjyra e stilit fije e produktit.

Fëmijët e thur me grep nga fillestar të mjeshtrave! Sigurisht, aftësi vjen me përvojë, dhe ajo gjithashtu studioi në një kohë nga gjykimi dhe gabim, teknikë të mësuarit grep, dhe deri tani hap nuanca të reja të kësaj zeje. Dhe unë dua të ndaj me vizitorët. këshilla nga motra ime që të thur me grep për fëmijët ju sjell gëzim. Te fillojme me mjetet, dmth zgjedhjen e goditje.

Rreth fëmijët e thur me grep thur me grepgrepa janë, metali, druri, kockave, plastike. Dhe ata i trashësi të ndryshme (0,5-15,0 mm) dhe kohëzgjatja (i shkurtër për thurje normale dhe të thur me grep të gjatë për të Tunis). Për thurimë Pajisjet e përdorimit forks kasetë të ndryshme me një shkop goditje. Motra ime preferon grepa çeliku.

Ata nuk janë të veshur poshtë në fije, pothuajse asnjë kthesë, jo pushim dhe nuk njollë duart tuaja dhe fije. Nëse fije të hollë për të marrë një goditje yndyrë, pëlhurë thurur është një të hapur të punuar me hapje të madhe. Pëlhurë dendura mund të merret duke përdorur fije të trashë dhe të trasha ose të hollë dhe delikate grep grep thur me grep niti.P aq i sigurt! Thur me grep kërkon saktësi të veçantë në numëruar numrin e unazore apo bare, apo foto mund të jetë shtrembëruar.

Dhe motra ime vuri në dukje se korrektësinë e zbatimit të një produkti apo një motiv të vetëm dhe të varet shumë se si fort shtrirë varg, nga lëvizjet e duarve të pasakta dhe sythe fiksohem dhe baret e madhësive të ndryshme janë marrë. Armëve dhe goditje duhet të lëvizë pa probleme në të njëjtin ritëm, por thread lëshohem lirisht dhe në mënyrë të qëndrueshme.

Një tjetër tip nga motra ime, nëse ju keni dyshimin më të vogël se fill nuk mund të jetë e mjaftueshme, kjo punë do të bëjnë. Blej një fije me një aksioneve dhe të argëtohen me thur me grep. Fije preferuar të thur ngjyrave të lehta janë parë më mirë dhe kështu loop, dhe bare. Unë shpresoj se këshilla e motrës sime për t'ju ndihmuar linkun duart e tyre të pazakontë të vogël fëmijë gjëra. Bazuar në materialet e

, zbukurime thur me grep, thur me grep, shtiza