për thurje

 

Thurje për Fëmijët skemë

Përparimi: Naberaem 79 unazore. Së pari, thur 4 rreshta prej gome. Në mënyrë që në atë që vijon, ne kemi qenë në gjendje të lidhen me kapak ryushu, thur para disa sythe gajtan. Tani shkoni tek grupi britanik dhe thur 40 rreshtave.

Ndani në 3 pjesë, varet, dhe thur pjesën e prapme të cap, si dhe thembra e çorapë. Thur një zinxhir të 60 sythe të ajrit, të mos ndërprerë thread lidhur buzë fund të kapelë dhe thur 60 sythe më të ajrit.  Pivoted thurimë dhe thur 1 rresht sc. Ne të lidhur pjesën e poshtme të kapelet dhe lidhjeve në të njëjtën kohë i detyruar.

Tani, një fije të kundërta ngjyra thur ryushu në frontin dhe kapele pasme, si në foto.  Ryusha: * ne sc parë loop, kaloni rr e ardhshëm, në kolonën e tretë me lak 4 yo, kaloni katërt.  Pastaj të përsëritur nga *. Gum britanik: Numri i sythe duhet të jetë i ndashëm nga 2 1 simetri loop. 1 rresht: K1, 1 yo, nuk heq 1 st provyazyvaya, në të djathtë gjilpërë. përsëritur nga fillimi i seri.

2 dhe të gjithë rreshtat vijues: para çdo gajtan yo bëni, nuk do xhiruar provyazyvaya i brendshëm, një lak me konsideruar yo për një lak dhe do ta lidhë pjesën e përparme të murit para. Bazuar në materialet e www.knit4baby.ru

Postime Related:
  1. kapak, kapele thur
  2. Moda thurimë

loop, yo, yo, gjilpërë, thurje