për thurje

 

Thurje qese për fëmijët me një

Ju do të duhet të x thur 100g kuq / bardhe temat dhe 50 g të gëlqeres (ose një të kuqe të përshtatshme dhe të gjelbër), 1 paketë të bardhë (të zezë) beads, fiksohem, që korrespondon me trashësi i rrugës. 1. Lloji ce 2

thurimë qese për fëmijët me një përshkrim të lakce dytë off thur hook 7 st.b.n. (7) 2. rritje në secilin st.b.n. rreshtit të mëparshëm. (14) 3. 1 tbsp. b. Z.. , Rritja * (* - për të përsëritur në një rreth) (21) 4. 2 tablespoons. b. Z.., Të fitojë * (28) 5. 3 tbsp. b. Z.., Të fitojë * (35) 6. 4 tbsp. b. . Z., të fitojë * (42): 7. 5, Art. b. Z., të fitojë * (49) -. Deri në 15 seri të lidhin në të njëjtën mënyrë me shtimin e (105) 16. direkt, pa fituar (105) 17. me shtimin e (112) (pas 17 ndërpret thread seri rendit, rruaza i lidhur në mënyrë (për mua, kam kaluar një paketë), ju nevojitet vetëm një avantazh të vogël push të lëkurës, lyej me zam bardhë ose manikyrin e thonjve ..., gjarpërues të shtrënguar, kështu që mori një avantazh të hollë - të - ajo që ne i lidhur, businkidat thatë) 18 -. 30 drejtpërdrejt, pa fituar, dmth të drejtë (në këtë mënyrë: 15 seri - * lidhur bead 1 tbsp b. n., 5 st.b.n. * përsëritur deri në fund (nëse nuk është një shumë e Numri i sythe 5-6, në dy të fundit e seksioneve e distancës në mes ndryshimit busenkami. në lidhje me atë), 16, 17, një numër i thur drejtë pa busenok, 18, një numër i thur me busenkami, rasspolagaya ato në një mënyrë të endeshin në lidhje me rreshtit të mëparshëm). të ndryshojë, rreth me ngjyrë të thur e lë të ... 17. vrima thur për litarët 4 ce, Art. me 2 N., 2 ce * përsëritur në fund, për të mbyllur një numër, 18. lë thur: ne fillojmë me një seri unazore rritje, pas asaj në një distancë e afërt, ce * 6, 4 tbsp. me 5N., 6 ce * (Shpërndarë në 3 lak rreshtin e poshtëm), të përsëritur nga * në * në fund, përsëri në rreshtin e 16-të obodochku, thur rreshtin e poshtëm të lë.

Lace. Ju mund të thur me grep ose spokes. Ata mund të jetë një trajtuar. Ose thur një stilolaps. Brenda qese, në bazë të nenit 10.6 obodochkom rekrutuar. b. Z.., * 2 ce Rimëkëmbjes dhe st thur. b. Z.. për t'i dhënë fund, nga ana e punojnë në materialet *. www.liveinternet.ru

gjilpërë loop