për thurje

 

Thurje poluverov për fëmijët me një

Thurimë për fëmijët me një përshkrim. . Jumpers falas qark Nëse ju nuk e keni parë, unë sugjeroj të lexoni pjesën e parë: dhe ky rekord vazhdon kësaj përmbledhjeje të lirë të Listat dhe përshkrimet e mallrave të punuar me shtiza. Xhaketa - rroba praktike, veshur ato mund jo vetëm të dimrit, por të ftohtë në vjeshtë.

Cfare lloj thur triko - zgjedhjen tuaj, por unë zakonisht thur drita puloverchiki mjaftueshme që fëmija nuk ka djerse, por siç e dimë - e fëmijëve, sidomos djemve, dashuri për të gëzueshëm. Thurimë poluverov për fëmijët me një përshkrim i skemësPra, ndoshta unë do të fillojë. 1. Ideal: pulovër atletike me jakë me mëngë dhe flokët luksoze poshtë, duke e kthyer në lehtësim model. Ky model është fëmija juaj mund të jetë i veshur si një këmishë ose një këmishë.  Nuk ka detaje shtesë.

Aromë të veçantë e bëjnë dy butona të mëdha. Kërkesa është një model qark, model, dhe përshkrimi i detajuar. 2. Pulovër për djemtë 6-10 vjet, me një model të karo. 3. Thurje një pulovër me një kafkë për pak i shqetësuar. Kids love këto gjëra, edhe pse në aspektin e të rriturve, ajo nuk është me të vërtetë bukur.

Por, nëse fëmija pëlqen, pse nuk e lidhë? 4. Pulovër nga patentë model. Një përshkrim i detajuar dhe diagrame në aplikim që ju mund të shkarkoni falas në pjesën e poshtme të regjistrimit. 5. Së fundi kompletimin e modelit të shqyrtimit: pulovër me avion.

Unë shpresoj se ju ka gëzuar këtë shqyrtim. Bazuar në materialet e

, skema model, thurje