për thurje

 

Për një

Si premtoi, Unë ofroj një përzgjedhje të kapelet thurur për foshnjat. Për një të vogël shumë të bukur thur. Për një gjilpërë e vogël thurje është shumë e bukurGjëja e parë që vjen në mendje - ju mund të shpejt kravatë model, dhe që gjithmonë kënaq. Megjithëse dua të thur, por ajo filloi si një rezultat i mirë thur afër. Ndoshta kështu për veten e tyre thur shumë rrallë, dhe me pamjen e vajzës së tij lidhur vetëm një krah. Kapak të vogël mund të arrijë një kravatë sy gjumë për fëmijën, mirë, ose 2 të gjumit.

Në fund të fundit, të vogla, në kontrast me hyrjen 3-5 është, dhe të flenë më shumë, dhe kështu në kohën që ju keni mjaft kravatë. Besoni mua - unë e di, u zhvillua:) Por deri në gjashtë muaj nuk është thurje, ende e vështirë, dhe nevojat thurur gjëra nuk ishte, sepse ka shumë të lidhura me lindjen e një vajzë.  Por hat thurur parë është kur vajza ime ishte dhe ne kishim rreth gjashtë muaj. Kështu, një përzgjedhje e kapele thurur për fëmijët nën 3 vjet. Vendosur shumë e thjeshtë dhe elegante e ulet.

Fëmijë prej 1 muaji. deri në 3-4 vjet. Set i lidhur normale thjeshtë në St rr.  Very nice PËRSHKRIMI hat thurur me pom-poms nga dy pika. Kid si POM-poms dhe butësi e saj, sepse është e lidhur nga alpaca, dhe mommy nuk mund të mbijetojë - në një kapak, çdo gjë është mbyllur dhe veshët dhe qafën.

Kjo hat derri fëmija juaj do të jetë i lumtur. Ajo me grep nga pullat e vogla, dhe një feçkë derri plotë të mbushje sintetike. Thur me grep Përshkrimi kit për fëmijën: triko, pantallona, ​​dhe pinetki.P Very nice, të ngrohtë, dhe në të njëjtën kohë të lehtë për ta thur kit. Gjëja kryesore për të marr një fije të mirë, kështu kec ishte i përshtatshëm dhe të rehatshme.  Përshkrimi qendisi Përshkrimi qendisi spokes fëmijëve Elf.

Në vitet 1940 dhe 50 "Elf", ishte në kulmin e modës për fëmijët.  Në këtë version të vitit 1944 ishte thurje një drejtkëndësh, folded në gjysmën e sewn së bashku, atëherë shtoi rrip përgjatë buzë fund, lidhur mirë me kapak, e kokës së fëmijës. Zgjidhni një fije të butë për këtë model është e përshtatshme për të ashtu-quajtur çorape fije.  Përshkrimi i modelit në kapelë për fëmijë, një përshkrim që do të apelojë për shumë, por përshkrimi nuk ishte këtu në vend dhe parizian, kam gjetur këtë përshkrim. Bazuar në materialet e

booties