për thurje

 

Thurje për detey22

Rroba të mira dhe të ngrohtë në dyqanet janë mjaft të shtrenjta.  Por, thurje për fëmijët, mund të krijoni kryeveprat e vërtetë të gjërave të lidhura me duart e tyre duken bukur dhe të shtrenjtë, dhe kostot e tyre janë minimale.  Nëse ju vendosni të mësoni për të thur për fëmijën tim për të bërë diçka që është e lehtë. Sot ju mund të blej një shumë të literaturës për këtë temë në çdo librari.

Përveç kësaj, ka shumë revistave në të cilat ju mund të merrni ide për thurje. Nuk është e nevojshme të lidhin modelin e saktë që ju pëlqen.  Në qoftë se kjo duket si ajo e ndërlikuar për një fillestar, ju mund të thjeshtojë model nuk, vyvyazyvat disa artikuj ose zgjidhni një tjetër model. Unë vetë, kur thurje sweaters për fëmijët, të hyni nga vetëm një ide të përgjithshme. Pastaj të marr një tjetër model, apo, anasjelltas, model rekomanduar e huamarrjes, dhe ndryshimet stilin disi.

Kjo rezulton mjaft gjë të veçantë.  Në përgjithësi, thurimë spokes për fëmijët ofron një fushë të gjerë për kreativitet. Në gjërat e fëmijëve që ju mund të përdorni modelet në mënyrë aktive me ngjyra, vija, detajet kontrast. Thurimë gjilpërë për detey22Nëse xhepat kravatë, zgjedhën, volanchiki, dantella në një ngjyrë të ndryshme, atëherë modeli menjëherë do të bëhet shumë më interesante.

Thurimë për fëmijët më të lehtë dhe më ekonomike se të rriturit.  Ajo është e sigurt për të përdorur të gjitha mbeturinat e fije që është në shtëpi. Vetëm një të vogël pak, kudo në fytyrën e fije të pavlefshme Hanks me ngjyra?  Shok i tyre të ndritshme, me shirita beretë, kapak, dorashka. Ose sheshet matjen 15 x 15 cm dizajne të ndryshme. Tani, lidhur kuti dhe ju keni zhiletik origjinale me ngjyra.

Pra, thurje spokes për fëmijët dhe të ndihmon të shpëtoj i fije e vjetër, dhe të blejë një gjë të re për fëmijën. Gjërat, të cilat fëmija u rrit, nuk nxitojnë për të hedhur larg.  Nëse ata janë në gjendje të mirë, është e mundur për të shpërndarë ato dhe kravatë është e re, duke kombinuar çdo fije në cilësi dhe ngjyra.  Shumë interesante janë gjërat që është i fije të ndryshme dhe cilësi dhe ngjyra.

Por, gjithmonë në konsideratë tiparet e fije si ajo "ulet", hedh apo jo. Nëse gjë do të jetë e lidhur nga fije, disa prej të cilave të ulet më shumë se të tjerët, atëherë pasi të larë të parë ajo do të humbasë formën e saj.  Mos kini frikë të modës fëmijëve të eksperimentojnë e lejon përdorimin e sendeve të ndritshme dhe të gëzuar e veshjeve. Bazuar në materialet e www.baby.ru

Postime Related:
  1. thurur rroba banje
  2. grep modeli
  3. veshje Amazing thurur
. vishen

thurje, model, beretë, thurje. gjilpërë