për thurje

 

Knits janë më të qëndrueshme

Thurimë, ndryshe nga njeriu ishte në gjendje për të lëvizur në makinë prodhuese. Por sot ka thurje makina që imitojnë dora thurjespokes. Knits më të qëndrueshme thurjethurje spokes na lejon që të shprehin individualitetin e tyre dhe të shpëtojnë nga pikëpamjet tradicionale të modës si në një kostum dhe në të brendshme në shtëpi.

Knits janë më të qëndrueshme, madje edhe në rrjedhat kryesore të modës kapriçioz, dhe mund të zbukuro veshjet tuaja për një kohë të gjatë, sepse poluver që kishin mom tuaj në një stil dhe model mund të jetë shumë e rëndësishme sot.  Pra, edhe revista të vjetra në thurje, ju mund të përdorni për kreativitetin tuaj.

, model thurje, thurje, thurje dore, thurje gjilpërë