për thurje

 

Thurje për të sapolindur

Veshje thur FoshnjaMosha: 10 - 18 muaj. Ju do të duhet: 150 g i fije të bardhë, bruz 200g (100% akrilik, 256 g m / 100). 2.5 spokes, rrethore spokes 2,5, goditje. Densiteti i thurje: 10 x 10 cm = 23 x 36 p §. Modelet: modelet në kërkesë. Copë e drejtë përpara: një fije e dial bardhë 38 STS dhe njerëzit thur. sipërfaqe e lëmuar nga 2 në vijim 2 cm p. thread-1 thur bruz p-th. njerëz. smoothness. 2 f. izn. smoothness.

Pastaj përsëri, një fije të personave të bardhë. smoothness të p 8. Thur Pastaj në Skemën 2 si më poshtë: Krom. § 1 § një fije me një ngjyrë të bardhë. Neni 35 i figurën 2, me përjashtim të. § Në fund të thur f. model 2 njerëz. thread saten bardhë. Pastaj të vazhdojë thurje në Skemën 1 si më poshtë: Krom. § 3 § bordet, ngjitet, 3 herë me 10 § në Skemën 1, 3, etj bordet. trashë se. § Në një lartësi prej 25 cm afër vrimë e mëngës në çdo 2-m f. 1 herë në 4 STS, 3 STS 2 herë dhe 1 dhe. Në një lartësi prej 28 cm për neckline për të mbyllur qendrore 7 STS, pastaj në të dy anët e një kohë në 3 STS, 2 STS, 1 pikë në një lartësi prej 36 cm, mbyllni të gjitha n. Nga Foshnja gjilpërë thurimëMateriale abcknit.ru

veshje, një goditje model, skemë, foli