për thurje

 

Thur me grep për malyshey21

I vendosur për të ndarë ato përshkrime të mrekullueshme që kam përdorur kur isha thurje për fëmijën e saj. Kjo MBËSHTETJA E kam të lidhura, kur nuk e dinte seks foshnjës. Dhe kur ajo mësoi se bleu një fjongo rozë dhe të gjithë otdekorirovala vendosur. Temat: 150 gr x / fije pambuku (180m/50 g).

Hook: 2.5 Numri i rresht 1: * 1 kolonë me yo, 2 loop e ajrit, të përsëritur nga * për t'i dhënë fund një kolonë me rresht yo 2: 1 kolonë me një kolonë yo yo parë nga rreshtit të mëparshëm * 1 kolonën me yo në lak e ajrit të rreshtit të mëparshëm, 3 posvtoryat ajrit loop nga * për t'i dhënë fund një kolonë me një kolonë yo yo fundit nga rreshtit të mëparshëm.  Rresht 3: thur si linjë e 2, por të kryer në katër sythe ajrore.

1 rresht: lidhni një zinxhir të 4-ajrore unazore dhe të lidheni atë në kolonën e lidh rrjet.  Në rrjet me 8 sc. Run 2 më shumë rreshta prej tetë sc secili. Pull sythe në një varg.

Për të filluar punë me shtiza një xhaketë tërësisht me kokë poshtë. Link zinxhirin e 143 aeroplanëve plus tre sythe rritet pteli dhe thur 2 rreshtat e kolonave me yo.  Pastaj thur 13 rreshtat e rim (= 333 bar). Të vazhdojë të punojë model bazë (= 399 unazore).

Pas 4 rreshtat e thurje nga fillimi i modelit kryesore për të ndarë punën dhe detaje të tjera të thur veç e veç.  Për të parvaz majtë për të vazhduar model themelore si më parë, e para 67 unazore, shtoni një lak (loop = 68) dhe pastaj të thur drejtë. Pas 17 cm nga fillimi thurje parvaz majtë për të përfunduar punën.  Për mëngë të majtë thur 66 unazore të vazhdojë modelin bazë, shtoni një lak (loop = 67). Në 12 cm nga fillimi thurje sleeves për të përfunduar punën.

Për të shtuar një lak prapa, pastaj të vazhdojë kryesore 131 loop model, shtoni një lak (loop = 133). Thur drejtë.  Pas 17 cm nga fillimi përsëri për të përfunduar punën. Për mëngë të drejtën për të shtuar një lak, lak 67 për të vazhduar model bazë (= 68 unazore). Në 12 cm nga fillimi i sleeves për të përfunduar punën. Për raft të drejtën për të shtuar një lak, lak 67 të vazhdojë të thur model bazë (= 68 unazore).

Thur drejtë, 17 cm për të përfunduar punën.  Kuvendi: nuk seams anë dhe seams fund të sleeves. Neckline kravatë ryushem. Përgjatë buzë të ulët të sleeves për të kryer në një seri sc dhe Ryusha.

Skajet vertikale e raftet dhe në fund të lidhin xhaketë 1 ardhshëm sc. Slide fjongo saten përmes vrimave në kufi radhën e parë.  Link dy "gunga" dhe qep ato në raftet. Hook: 2.5 Numri i serisë 1 (rrethore): * 1 sc, 3 loop ajrit, 1 SC në të parë sc, kaloni 2 STS bazë, të përsëritur nga * vrima për butonat: kaloni tri shtyllat e pa yo, running 3 loop ajrit.

Link zinxhirin e 54 avionëve plus dy sythe heqjen sythe dhe model thur me trekëndëshat.  Pastaj të vazhdojë modelin bazë.  Për të shtuar një anë të panelit në të dy anët, nga buzë e mozaikut në çdo rresht 2 2 herë PA2 unazore me radhë 5 herë në një lak, përfshirë modelin e sythe shtuar (loop = 71). Në 13 cm nga buzë e dial-në të largohet nga ana e djathtë për një kohë slots 3 sythe.

A 35 cm nga buzë e dial-në për të lënë një lak për armholes me datë 29-37-të dhe të përfundojë të dyja palët veç e veç. Në pjesën e pasme për të mbajtur armholes në çdo rresht ka një kohë tre herë një lak dhe dy sythe.  Nëpërmjet 44 cm nga buzë e dial-në të largohet nga ana e majtë për të kthyer neckline 12 unazore. Pas 45 cm nga buzë e dial-në për të lënë një lak shpatull dhe të përfundojë punën.  Nga ana trans për të kryer zbritje, si në pjesën e prapme.

A 41 cm nga buzë e dial-në për të lënë një neckline për vetëm katër unazore dhe më gjerë në një rresht 1 herë tre dhe dy herë në një lak. Pas 45 cm nga buzë e përfundojë mozaikut. Zinxhir Link i 4-ajrore unazore dhe të lidheni me rrjet. Në rrjet me 8 sc. Run 2 më shumë rreshta e tetë kolona.

Button për të mbushur një sasi të vogël fije; dilni gjitha STS në një fije.  Kuvendi: kryejnë seams shpatull dhe seams e pantallonave, si dhe në mes të qepur mbrapa. Vertikale edges lidhin ndenja 6 rresht sc, me një zgjedhur në mënyrë arbitrare për të kryer bar në mënyrë të barabartë 6 vrima për butonat. Skajet e mbetura të gjera lidhin model për bare.

Qep në buttons. Hook: nr 2,5 model themelore: thur me Skema për të xhaketë. Filloni me lak para raport, raport dhe të përsëritur në fund lak e foto.  1 herë drejtuar nga 1 deri në rreshtin e 5-të, pastaj të përsëritur me 2 deri në rreshtin 5.

1 rresht: * 1 kolonë me yo, 2 loop e ajrit, të përsëritur nga * për t'i dhënë fund një kolonë me një kolonë yo yo parë nga rreshtit të mëparshëm. Rreshti 2: 1 kolonë me një kolonë yo yo parë nga rreshtit të mëparshëm, * 1 kolona me ajrin yo sythe të rreshtit të mëparshëm, 3 loop e ajrit, të përsëritur nga * për t'i dhënë fund një kolonë me një kolonë yo yo fundit nga rreshtit të mëparshëm. Rresht 3: thur si 2, por për të kryer ajrore të 4 sythe.

Zinxhir Link i 99 sythe plus një lak të heqë ajrore (avantazh kryesor i një kapak) dhe thur model bazë, ndërsa në rreshtin e 1 e ajrit të kalojë përmes 3 sythe të bazës, kryerjen e tre loop ajrit.  Në 12 cm nga dial-në Karian vazhdojmë të punojmë në lak mesatarisht 31, duke lënë të dy palët të shkojë deri numrin e sythe dhe bare kravatë me yo (nyje zverku). Pas rreth 15 rreshtat nga qafa qepje të fillojë thur për të përfunduar punën.

Run seams. Buzë më të ulët të lidhin me tri radhë si më poshtë: 1 numrin e shtyllave me yo, një seri të punë të hapura: * 1 kolonë me yo, 1 loop ajrit, kaloni 1 bazën rr, të përsëritur nga * për t'i dhënë fund një kolonë me yo. Buzë para ryushem kravatë cap.  Nëpër vrima në rreshtin e hapur rrëshqitje fjongo saten.

Në krye të lidhjes zinxhirit të lak 45 avionëve lak plus 3 shërim (bordurë thembra) dhe bare kravatë me yo, me mbi 3 linja në të dy anët për të lënë nga 4 unazore dhe më shumë në një rresht një kohë tre unazore dhe një vetëm dy sythe.  Pas 6 rreshtave nga buzë e dial-në për të lënë lak tjera = skajin e sipërm të pjesës së sipërme të booties. Për këmbë dhe të mesme-zinxhir nder lidh e 36 avionëve lak lak, plus një avantazh heqjen = top booties.

10 rreshta thur sc width = i vetëm.  Mbaro punë.  Pjesa e sipërme të palosura në gjysmë në gjerësi, me një thembra mes. Dele mes të thembra e gjysmë në gjerësi (mes të thembra) dhe atë në krye të sc. Skajin e sipërm të një afërsi stobikoy kravatë pinetok me yo dhe ryushem.

Me hapje në rreshtin e parë rrëshqitje Ryusha fjongo saten. Bazuar në materialet e

delikate, yo, fiksohem, yo, booties, skema