për thurje

 

Foshnja booties thur me grep

Cilat janë booties? Këpucë të fëmijëve parë nevojën për të mbrojtur fëmijët nga këmbët e ftohta dhe të plagosur. Përveç kësaj, booties këtë fazë kalimtare e çorape të buta për çizmet e parë e vështirë. Disa mendojnë se derisa foshnja fillon të ulet dhe të luajë, ai nuk ka nevojë booties. Dhe vetëm gjashtë muaj kur fëmija fillon të mësuar në mënyrë aktive e botës, kur ai fillon të zvarritje, qëndrim dhe pastaj ecin, booties është e nevojshme.

Nga kjo ne mund të biem dakord, por unë si ata, kur, dhe në tre muaj foshnjat dhe booties baby janë vënë në një të bukur, shumë e bukur, dhe këmbët duke ecur në të ngrohjes. Tani prodhuesit janë prodhimin e shumë llojeve të pinetok nga më të thjeshta, të thurura ose me grep, me modelin shumë të ngjashme me këto këpucë. Por, struktura më komplekse, më e madhe vlera. Ne e bëmë këtë, sepse shtëpitë janë shtëpi i bërë booties, dhe në mënyrë për të dalë që bleva një palë.

Ndërsa duke kërkuar nëpërmjet informacionit në internet, e kuptova se prodhimi mund të bëjë booties më të madhe, gjenden kaq shumë bukuri! Çfarë mund të jetë booties? Nëse ju vendosni të booties thur, ata duhet të jenë: të lehta, të buta, të rehatshme, shtresa duhet të jetë i vogël, ata janë bërë jashtë, dhe të trajtuar mirë, dhe duhet të mbajnë booties në këmbën e saj. pinetok vetëm duhet të jetë fleksibël dhe të butë, pinetok gishtin dhe thembra duhet të jenë më të dendura.

Nëse ju vendosni të linkun booties, mos harroni, duhet të jenë të lidhura në mënyrë që gishti ishte në to të lirë, të zgjedhë një fije natyrale, akrilik mund të përdoren për fëmijët, ajo nuk shkakton alergji, fill duhet të jetë stabil të përsëritura larje. Kur fëmija fillon të ngriteni, ai do të duhet booties lëkurë: një zgjedhje e mirë të booties pëlhurë me shuallin e lëkurë nuk janë të rrëshqitshme. Booties dhe sigurinë e fëmijës tuaj. Çfarë mund të booties rrezikshme, ju kërkoni?

Baby thur me grep booties skemaMos harroni se kec jo vetëm që do të përpiqet të shkundë booties, por shijen e tyre dhe shije. Nëse booties që keni blerë apo lidhur, ka buttons, kopset, Appliques të kontrolloni ato për forcë. Ngjitur pjesë duhet të forcohet qep ato me fije. Booties me duart e tyre për të bërë pinetok më e thjeshtë nuk duan të jenë një ekspert në qepje ose në thur.

Në busull time ju do të gjeni shumë modele dhe skemat e pinetok, me përshkrim të detajuar. Për prodhimin e pinetok çdo ditë, ju mund të përdorni mbetjet e leckë apo lëkure, ose të blejnë në dyqan mbetet, të cilat janë shitur zakonisht në një zbritje. Një modele thurje ju mund të përdorni mbetjet e fije. Dhe për këpucë off, dhe ju mund të mburrem dhe për të blerë një pëlhurë të bukur dhe fije.

Ne të gjithë e dimë se ngjyra ndikon në disponimin tonë dhe psikologjisë, ka gjetur se fëmijët preferojnë të verdhë, portokalli dhe të gjelbër. Thur dhe qep në ngjyra të lumtur. Suksesi kreative për ju dhe le të këmbët fëmijës tuaj do të jetë i ngrohtë! Bazuar në materialet e

Booties, skemë, thurje