për thurje

 

Kapele thur me grep për fëmijët

Bazë të kësaj ne kemi marrë një shemki këtu, por në thur do të bëjë ndryshime të saj. Hat marrë nga optogalvanic shiko notat 48-50 (shumë shpresë që dikush të mos e ngatërruar ato): Çdo rresht fillon me një 4 ce - 3 sythe të rritet dhe një ce për arochki. Sam model kapele vyvyazyvaetsya si të ashtuquajturit ticks - 2CHRON, ndarë nga një ce arochku në rreshtin e parë. Zgjerimi fund të diameter dëshiruar është shpenzim uniform të shtuar gjashtë rriqrat në çdo rresht.

To qoshet e rritet në zona jo të shquar ndjeshëm në çdo fitojë bërë nga rreshtin e ardhshme kompensuar me gjysmën krahasuar me segmentin paraardhës. Pra, 4 ce closable në rrjet. 1p. - 4 ce (3 sythe dhe një ashensor për arochki ce), 11 CH. 2p. - Në çdo të rreshtit të mëparshëm arochku provyazyvaem 2 CH ndarë nga një ce

Turns 12 ashtuquajtura ticks. 3p. - Filloni të bëni pagesat, tik-tak. Në çdo rresht të mëvonshëm e rritjes së këtyre do të jetë gjashtë. Ideja prapa kësaj është për të fituar një ekstra shënoni provyazyvanii arochkami në mes të rreshtit të mëparshëm. 4p. - Marrja e gjashtë të rritet, ticks çdo 3 rriqrat të rreshtit të mëparshëm. 5p. - Marrja e gjashtë të rritet, ticks çdo 4 rriqrat të rreshtit të mëparshëm. 6p. - Nuk ka thur e rritet.

Në çdo të rreshtit të mëparshëm arochku thur CH 2, të ndara nga një ce 7p. - Marrja e gjashtë të rritet, ticks çdo 5 rriqrat të rreshtit të mëparshëm. 8P. - Nuk ka thur e rritet. Fund fillon të ngushtë të vogël.

9p. - Marrja e gjashtë të rritet, ticks çdo 6 rriqrat të rreshtit të mëparshëm. Në këtë drejtim, dhe më tej deri në increments thellësinë e dëshiruar e kapele thur pa to. Me pi numri unë jam miqtë më të afërm, unë kam ardhur në fund të 13 Seria 26 cm kam marrë nga fillimi thurje kapele dhe fushat lartësi deri në 17 cm për fushat provyazyvaem 2 rreshta sc.

Në rreshtin e dytë të bërë pagesat në secilën prej kolonën 5. Në radhën e ardhshme në çdo kolonë e mëparshme provyazyvaem rresht kulmin e një shtyllë dhe një lehtësim CH. Kështu goditje № 2,1 provyazyvaem tri radhë të fushave. Pastaj kam marrë tëri në № 2,5 dhe provyazyvaem 2 më shumë rreshta. Foto tregon se fushat janë pingul me kapak veten nga rreshtin e parë të provyazyvaniya. Hapi i fundit seri provyazyvaem rachim goditje № 2.1. Në numërimin e fundit kam tregoi duket si një shtresë.

Hat gati! Ndoshta në fushat dikush provyazyvanii ndihmuar këtë foto. I dërgoi atij një Osinochka në formë të pyetjes. Numri Opsioni 1 - është e saktë. Vyvyazyvaem në një kolonë - një lehtësim, në të dytin - normale, etj

Pali mund dhe duhet otparit. Mëditjet për fushat mund të bëhet më shpesh, më e rëndësishme për të siguruar që ato janë uniforme të shpërndara dhe nuk shkojnë valë. I love këto lule dhe në jetë, dhe thurje. Shumë e lehtë për të kryer dhe të bukur. - № 2,5.

Madhësia e trëndafila varet nga të zgjedhur, fiksohem fije dhe dialed numrin fillimisht ce në zinxhir. Unë kurrë nuk kam thirrur ata naglaz si shpesh fashë hat njëjtë dhe një më pak - ashtu si unë nuk ishte i lumtur. Por hera e parë që sigurisht që ju duhet të shkoni nga përvoja. Si bazë kemi marrë këtu këtë shemki. Zinxhirit të furnizimit të Punës 69 ce 1p. - Në 5 lak zinxhirin provyazyvaem CH.

Tjetra një lak nëpër ce e ardhshme zinxhirët ne shkrirje 2 të ndara nga një ce CH Thurje pra për t'i dhënë fund. 2p. - Thur 3 ce heqë dhe të kthehet punës. Në provyazyvaem arochku parë një tjetër 1 CH 3 ce dhe 2 CH. Next në fund të seri në çdo provyazyvaem arochku ce 2CHRON 3, 2 Ch. 3p. - Në çdo e mëparshme provyazyvaem rresht arochku të 9 CH. Fillimi parë petal me 3 ce

Ne u rosettes rulikom, mirë, çdo gjë. Gamë të vërtetë gjatë tre të barabartë, por është e vlefshme. Shemki nuk ka, improvizim tim. Shumë i dobishëm kur ju bëni shtretër. Thur një zinxhir të 15 ce

Në lak e dytë të Rls zinxhirit provyazyvaem. Pranë njëri-loop deri në fund të zinxhirit - polustolbik 2 CH 2 C2H, C3H 3, 2, C2H, CH 1, 1 polustolbik, 1 sc. Fletë është pivoted në drejtim të kundërt në mënyrë provyazyvaem pasqyrë - 1 sc, 1 polustolbik 2 C2H, C3H 3, 2, C2H, CH 2, 1 polustolbik, 1 sc. Ne lidhemi me kulmin SS.

Pastaj ndiqni (vetëm nëpërmjet fletë) brazdë SS provyazyvaem në lë mes. Vyvyazyvaem shtesë 25 ce - 10 ce për rrjedhin dhe 15 ce për fletë e dytë, e cila është e ngjashme me vyvyazyvaem parë. Kthehu në fillim të kërcell me ndihmën e SS njëjtë. Ne mbledhjen e 15 ce për të fletë e tretë dhe provyazyvaem atë, si dhe dy të mëparshme. Degëz e lë të gatshëm.

E fundit 2 fotografi, I tregoi se si ata mund të kthehet. Në standardin e parë modë, duke kërkuar për asgjë. Në foto e dytë e lë janë të rregulluar në mënyrë që të kapelen e tretë nga MC. Unë turbull duket si një zambak. Bazë të kësaj ne kemi marrë një shemki. Nuk do të ndryshojë pothuajse asgjë.

Por kam lënë gjithmonë vend për fletë 7-të, edhe pse në gjashtë origjinale të tyre. E pra, në origjinal lule në rrënjë, dhe unë kam në lulëzim gjithmonë. Ju mund të filloni me një 2-ce dhe e para prej tyre vyvyazat 12 sc. Mund të bëj një lak të dembel dhe nga një të parë vyvyazat ce, dhe pastaj 12 sc dhe tërheq në fund të lirë.

Keshtu Ju mund të shtrënguar në mes të një të shtrënguar. Pastaj të bashkohen në një unazë në lidhje me përdorimin SS dhe nga e para kulmin vyvyazyvaem ce dhe Rls. Vyvyazyvaem 11 ce (10 ce - të ardhmen e bazës petal dhe një rritje ce).

Në zinxhirët e dytë loop thur sc, atëherë për çdo kulmin e zinxhirit - 1 polustolbik, 6 CH, 1 polustolbik, 1 sc. (Të gjitha shtyllat në një zinxhir gjysmë-loop vyvyazyvayutsya, sepse atëherë ju duhet të bëni është shfrytëzuar për të dytë gjysmë-loop, në mënyrë që kur ajo peeped një të tretë.) Bashkangjit petal në bazë, qendra, dy bare arsye vyvyazyvaya vetëm. Zinxhirit të furnizimit të Punës 11 ce dhe petal ngjashme provyazyvaem dytë. Kështu grup dhe të gjitha gjethet e mëvonshme.

Hekurudhor mund të jetë një ngjyrë të kundërta, dhe mund të jenë të njëjta. Bashkangjisni thread dhe duke përdorur sc lidh të gjitha një petals nga një në pjesën e pasme gjysmë-loop. Në kulmin e çdo petal ce provyazyvaem 3 Ndoshta, këshilla janë të mprehta.

Kjo është e gjitha. Rim e një kapelë në të fundit e bëri, gjarpërues në bisht e gjashtë temat me ngjyra të ndryshme, i dorëzoi atij një kapelë, të lidhura përfundon dhe wove një duhan i dredhur, i cili shtrembëruar dhe monogram sewn. Monogram veten ju mund të bëni ndryshe. Ju mund të vyvyazyvat zinxhirin e ce dhe qep ato, por ju mund të me portikun e përbashkët. Kjo është e kush është më afër.

To kapele dyrchavyh Më pëlqen për ta vënë atë si unë dua, dhe pastaj të qep. E pra, këtu është e gjitha. Për këto gjëra, bukur vajzat osinochki, më lejoni të lënë. Na vjen keq nëse diçka nuk është treguar diku.

I provuar dhe me të vërtetë shpresoj se dikush mund të ndihmojë mësimet e mia. Bazuar në materialet e

skemë, një goditje, një model lule