për thurje

 

Skemat e triko grep bardhë me një model zbukurime

Skema thur pulovër me një model të bardhë prej dantelle zbukurimepulovër të bardhë me një model zbukurime. Përmasat: 56/62 (68/74). - 125 (150) gram Foshnja fije të bardhë (100 leshi%, 95 m/25 g) - spokes drejtë 2,5 - hala rrethore të shkurtër 2,5-160 cm kuq fjongo saten 1 cm sipërfaqe para: fytyrës-fytyrës seri varen, rreshtave gajtan, sythe gajtan. Rresht zbukurime: 2 STS bashku alternative persona, 1 yo.

Pattern 1 (gjerësi 55 n.):. Thur në model, e cila tregon para dhe rreshtave gajtan. Loop përsëritje e raport dhe 8 f. Modeli 2 (width 2 STS) thur sipas skemës, e cila tregon rreshtat e para dhe gajtan. Loop përsëritje e raport dhe 4 f. Densiteti i thurje: sipërfaqe para 28 dhe 42, N. f. = 10 x 10 cm skemën e lirë për thurje zbukurime pulovër baby. Dial spokes në 73 (79) STS dhe lidhin p 6. sipërfaqja e para, një f. delikate, 4p. sipërfaqja e para të 1 izn. faqe varet fytyrës.

Skemat e pulovër thur me një model të bardhë të hapur punën e yoVazhdo thurje mes lënë si më poshtë: 8 (11) të sipërfaqes pjese të para, 55 model n. 1, 8 (11) e fytyrës mantelet nënseksioni. Në 14 (16) cm nga gamë zbukurime të ngushtë në të dy anët për armholes në çdo 2-m f. 1 x 3 1 x 2 dhe 1 x 1 pikë në 8 (9) cm nga fillimi i afërt vrimë e mëngës për neckline pjesën e mesme 13 dhe të dy palët për t'i dhënë fund veç e veç, në çdo 2-m f. afërt me buzë e brendshme të çelës automatik 3 x 2 x 1 dhe 2 të nenit A 12 (13) vrimë e mëngës cm e lartë për të mbyllur sythe mbetur.

Dial mbi spokes 48 (51) STS dhe lidhin p 6. sipërfaqja e para, një f. delikate, 4p. sipërfaqja e para të 1 izn. faqe varet fytyrës. Vazhdo thurje thur para. Në 14 (16) cm nga fillimi i modelit afër vrimë e mëngës në anën e djathtë të çdo 2-m f. 1 x 3 1 x 2 x 1 dhe 1 pjesë në 24 (27) cm nga fillimi i modelit të afërt me fyt të prerë nga ana e majtë të çdo 2-m f. 1 x 14 (17), 1 x 1 x 5 dhe 4 në sythe qëndruar pranë në 12 (13) cm nga fillimi i vrimë e mëngës.

Thur si e drejtë, por në imazh pasqyrë. Dial 44 (50) STS dhe lidhin p 6. sipërfaqja e para, një f. delikate, 4p. sipërfaqja e para të 1 izn. faqe varet fytyrës. Midis bordurë të vazhdojë thurje model 2. Për të shtuar një pjerrët në të dyja anët në çdo-m 10 (7 m) f. 6 (9) x 1 pikë në 15 (17) cm nga fillimi i model për të mbyllur në të dy anët për mëngë të laget në çdo 2-m f. 1 x 4, 1 x 3 5 x 2 dhe 1 x 4 në Skemat e pulovër thur me një të bardhë të hapur-pune model thurjesythe qëndruar pranë në 19 (21) cm nga fillimi i model. Run seams qep sleeves.

Skajet e lidh kapje lidhëse 1-m f. i Artit. w / o dhe 1 m f. rachego hap = Art. b / n nga e majta në të djathtë. Duke rekrutuar në neckline hala rrethore 80 (90) STS dhe kravatë 4 f. sipërfaqja e para, një f. delikate, 5 f. sipërfaqja e para sythe të mbyllura. Të gjitha skajet e liroj brenda përgjatë model zbukurime, dhe qep. Trims fasteners mbivendosjes dele dhe qep butonat në mënyrë të barabartë. Fjongo saten shtrihen përmes një numri të para delikate (si foto) dhe kravatë. . Burimi: Journal of thurje për fëmijë Sabrina 1-2002

për thurje, delikate, yo, yo