për thurje

 

C Ku për të filluar punë me shtiza?

C ku të fillojë punë me shtiza?  Para të punës temat e mirë për të tërhequr deri në numrin e dëshiruar të Futjet dhe larë. Kur produktet që ju mund të përdorni ndonjë Skema në një formë të thjeshtuar. Së pari ju duhet të marr një foto për temat në dispozicion.   Pastaj, madhësia e mostrës 15X15 cm lidhin një zinxhir të sythe dhe ajrit nga skema e saj vyvyazat në mënyrë që zinxhiri nuk është kontraktuar atë.

Ky zinxhir mund të thur me një goditje të trashë ose thur 1 vizatim linjë në atë për të kaluar më shumë sythe e ajrit.   Nuk duhet të ngushtoj imazhin dhe kolona buzë. C ku të fillojë punë me shtiza? Thurjekolona Edge janë një zinxhir i sythe ajrore në kulmin e foto në fillim të seri dhe kolonën përkatëse në lartësinë e foto në fund të seri (zinxhir dhe një kolonë në shifër nuk është përfshirë.)

Gati të zgjas mostër për të formuar një shesh dhe kapem me mat për hekurosje. Mostra herë Otparte disa me një leckë të lagur.   Në të njëjtë pa marrë parasysh se çfarë lloj bindings nuk e vënë një goditje hekuri, por vetëm me armatim të lehtë kontakt atë në një leckë të lagur. Produktet mund të fillojnë të thur nga lartë dhe në fund. Nëse ju thur spokes më poshtë, atëherë nuk do të fillojë me trim.   Tubacionet do të llogaritet dhe të kryhet pasi të kuvendit të të gjitha pjesëve.

Nëse produkti është i përshtatshëm sc ose kolona me yo, ai është llogaritur në shtyllave dhe rreshtave.   Nëse një shifër përbëhet nga dy ose më shumë kolona, ​​atëherë produkti është llogaritur në skemat e gjerësia e të dhënat në rradhët, shifrat për lartësi. Që nga vizatimet, ekzekutuar nga një goditje, në vend të mëdha, ai është më i përshtatshëm për të llogaritur produktin duke aplikuar një mostër për model.

Në llogaritjen e produktit për fëmijët me një model të madh nuk është i rekomanduar për të ndarë atë nga skajet e kanavacë për më shumë se dy pjesë.   Pjesët e përfunduar janë të nevojshme për të shtrihet model dhe otparit, pastaj qep dhe kravatë. Bazuar në materialet e

yo, yo, , skema gjilpërë, thurje