për thurje

 

Shoes për fëmijët në lidhje me thurje

White-pink këpucë spokes lidhur me ato pak Ju do të duhet: 25 gram e fije të bardhë dhe rozë «SuperBaby" (70% polyacryl, leshi 30%, 105 m/25 g) ose fije "Sornelia" (100 polyacryl%, 195 m/50 g) hala drejtë 2 dhe 2,5 Eraser, spokes 2:. thur 1 alternuar § këpucë për fëmijët spokes lidhur thurje pinetoksipërfaqen para. sipërfaqe 1 pikë mbuluar me tegela të qetë.

Të gjitha modelet e mëposhtme thurje hala 2,5. sipërfaqe përpara : renditet e fytyrës e fytyrës e lak, gajtan rreshtave, sythe gajtan sipërfaqe gabuar të qetë:. rreshtave fytyrës gajtan e unazore, rreshtave gajtan varet fytyrës model Fantasy:. * 3 f. 3 sipërfaqe plotësim të mantelet p. mbuluar me tegela, të përsëritur nga *. llastik çorapesh: fytyrës dhe varet rreshtave gajtan fytyrës

Përshkrimi i punës:. thirrni në gjilpërë për thembra u rrit në 17 § thread dhe thur mes shirit si vijon: 1 p.: fytyrës lak. p 2 . persona 4 1 izn 12 persona 3 faqe:.... varet fytyrës 4 p.:. add 1 pikë, 4 persona 1 izn 12 persona...  5-të p.: varet fytyrës.  6 P.: Shtesa 1 pikë, 5 persona, 1 izn 12 persona... 7-të p.: fytyrës lak. 8 f. 6 persona. = Outsole. 1 izn. 12 persona.

13 herë për të përsëritur 7 + 8 faqe Drejt një pjesë e këpucëve është i përfunduar. Pastaj thur 6 § këmbë llastik trashë, 1 izn, N. = ardhshëm 12 krye të modelit fantazi këpucëve, duke filluar nga sipërfaqja e tretë anësore të gajtan strip, thur këmbë loop seri të shkurtër si më poshtë.: në çdo 2-m f. vetëm thur 3 STS këmbë, nga ana e punës, thur 3 STS në të kundërt, nga ana e punës dhe thur tërë 6 § filluar me kryq mbuluar me tegela hequr veshjet 7 majë të këpucëve, për të përfunduar punën seri cunguar, pra, të burgosur të gjithë 6 § thembra, si zakonisht.

A f. 57 fantazi model thur tërë më të Shën e këpucëve llastik rr.  Pas 28 f. zbres nga të dy anët e seksionit këmbë lak të 1 x 1, thur 1 more p. dhe të mbyllë të gjitha sythe.  Kuvendi: bashkëngjitni peri i bardhë në majë të këpucëve dashuroj model të lartë dhe të thirrni në të djathtë, duke filluar me pjesën thembra 25 për të shtuar të tyre dhe rezultatin 2 STS në buzë e majtë 25 § § = 52 4 cm thur brinjë, atëherë të gjitha mbyllur loop. Run seams dhe të lartë të këpucëve vetëm për të kryer gjysmën e tegel jakë xhakete në anën e përparme të këpucëve. Një model tjetër grep pinetok kërkoni. Bazuar në materialet e

, veshje model, thurje pinetok, loop