për thurje

 

Për fëmijët në mënyrë të këndshme për të thur!

Më shpesh ta përdor për revista thurje, "Val Shën Valentinit" ose "Hirushja thur", ajo thjesht dhe qartë të përshkruara, thurje për fëmijë me një përshkrim të nuk është gjithmonë e vështirë për të kuptuar se si dhe çfarë të bëni. Për fëmijët në mënyrë të këndshme për të thur! Zakonisht Unë thjesht nuk mund të kalojë nga një model interesant për fëmijët! Kështu që unë ndaj me ju! Thurje për fëmijët me një përshkrim nuk është e vështirë!

Para fillimit të thur disa modele për fëmijë, kam përdorur për të thur një mostër e fije dhe gjilpëra thurje të atyre që do të përdoren në të ardhmen.  Me një model për thurje më të lehtë për të numëruar numrin e rreshtave sythe dhe kur krahasohet me përshkrimin në revistën. Unë zakonisht mostër vyvyazyvayu kryesore model 10x10 cm  Nëse mostra është marrë nga thurje për fëmijët më pak, atëherë ne duhet të spokes trashë, dhe nëse më shumë, atëherë, anasjelltas, spokes hollë.

Unë jam duke u përpjekur të marr fije për thurje, ngjashëm me atë të listuara në revistën. Thurje për fëmijët me një përshkrim në praktikë! Dua të ndajë me të gjithë ata që janë të interesuar në thurje për fëmijë me një përshkrim, një model i mirë i të gjera.  Fëmijët e mi do të duan të veshin atë gjatë gjithë vitit, por gjatë verës kjo është shumë e ngrohtë. I liked këtë model dhe një kapje të përshtatshme, dhe stil të lirë. Kam gjetur këtë përshkrim në revistën "Val Shën Valentinit", 1 / 2000.

Ju lutem vini re se kjo revistë është aq e kuptueshme duke marrë parasysh thurje për fëmijët me një përshkrim që, edhe pa shumë përvojë, ju mund të merrni në këtë model për fëmijët. Ajo quhet "kostum gjirafë për fëmijët."  Unë nuk vyvyazyvat model, dhe e bëri kostum uniforme, vetëm elastike në këmbët dhe qafën thur në një ngjyrë të ndryshme, dhe të stolisur me butonat e bukur para. Përshkrimi i thurje për fëmijët nga fjalët në vepra!

Të dhënat e ndryshme për madhësinë 86 janë treguar në kllapa. Materiale: fije (100 leshi%, 135 m/50 g) 250 (300), unë mora një leckë thurje fije ngopur ngjyrat primare e blu, dhe jeshile detit-gum.  Spokes 3 dhe 3,5, 6 butona për fastenings; disa butona të pazakonta për dekorimin (poukrashatelstvovat në mënyrë të këndshme për fëmijët!). Dizajni bazë, spokes 3.5: Sipërfaqja e para e seri = unazore fytyrës e fytyrës, gajtan gajtan rreshtave lak.

Eraser, spokes 3: alternative thur një fytyrë, një i brendshëm. PËRSHKRIMI I thurje të thirrni në këmbën e djathtë 58 (62) unazore thread per çamçakëz dhe thur 2 cm elastike. Më tej, para thurje thur. Për të shtuar një pjerrët në të dyja anët në çdo rresht 10 3 herë në 1 (6 times 1) STS, atëherë çdo rresht 8 4 herë në 1 (1raz1) STS = 72 (76) STS.

Me një lartësi prej 24 (26) cm në 70 (76) renditet afër sythe të dy anët Edge dhe përkohësisht duke lënë 70 (74) STS. Për këmbën e majtë thurje është e ngjashme.  Për trans thurje këtë: 35 pare (37) STS këmbën e majtë dhe në të 35 (37) të këmbës së djathtë për të lënë përkohësisht, për të mbledhur një avantazh të reja metalike, të lidhë 35 e fundit (37) STS la këmbë dhe 35 e parë (37) STS, këmbën e djathtë, një lloj të ri një avantazh metalike. Në këto (76) varet 72 në të djathtë thur.

Me një lartësi prej 45 (50) cm afër armholes në të dy anët e çdo rresht 2 1 times 2 dhe 3 herë në një lak = 62 (66) STS. Në një lartësi prej 55 (62) cm në afërsi të qafës srednie14 sythe në të dyja anët e tyre në çdo rresht 2 1 times 4, 1 herë 3, 1 dhe 2 herë 2 herë në një lak. Në një lartësi prej 59 (66) cm afër supe sythe mbetur.  Përshkrimi i thurje mbrapa: thur në qafë, si më parë. Në një lartësi prej 59 (66) cm në afërsi të qafës do të thotë 24 sythe në të dyja anët e tyre në çdo 2-m f. 1 herë 1 times 4 dhe 2 sythe.

Me një lartësi prej 61 (68) cm lënë përkohësisht në supe 13 e mbetur (15) STS. Përshkrimi i kuvendit thurje: detaje mbi modelin e shëndoshë, moisturize dhe të lënë të thatë. Run anë rrit dhe nyje. Dial në frontin e qafës rreth 55 unazore dhe diferencë e prapme të rreth 45 sythe of thread per gomë elastike 2 cm thur. Në buzë të armholes rezultat prej 103 (113) unazore dhe kravatë 2 cm elastike.

To strips pasme shpatullën në buzë të pjatë dial për 5 STS vrimë e mëngës, të vënë në punë të 13 (15) varet në buzë të trims sup dhe qafën 5 STS dhe thur 2 cm elastike.  Trims mëparshëm sup për të kryer në mënyrë të ngjashme, me një lartësi prej 1 cm 3 vrima vyvyazat për butonat: kjo ngushtë së bashku me lak 4 dhe 5, 12 dhe 13 (13 dhe 14) dhe 19-të dhe 20-të (21-të dhe 22-të) të loop. Në radhën e ardhshëm përsëri të thirrni këto sythe. Për fëmijët në mënyrë të këndshme për të thur! modelQep butonat në pjatë supe pasme.

Dekoroj me kostum ngjyrë buttoned pëlqen tuaj.  Unë shpresoj që ju të gëzojnë këtë model dhe fëmijët tuaj do të duket në modë dhe origjinale.  Me këtë përshkrim të thurje për fëmijë thjeshtë dhe përvojë e këndshme! Mami, pjesa le thurje modele për fëmijë me një përshkrim! Bazuar në materialet e www.baby.ru

Postime Related:
  1. zbukurime

përshkrimin e thurje, , thur me grep model, loop