për thurje

 

Modele të thurur për fëmijët

Ky seksion përmban një model thurimë veshje për fëmijë mbi 3 vjet. Thurimë për fëmijët foli, diagrame, përshkrime të modeleve të fëmijëve. Përzgjedhje të madhe të xhaketa dhe xhaketa për djem dhe vajza, pullovers dhe sweaters në spokes për fëmijët, baby bolero, dresses. Rrjetë peshkimi dhe dantella funde dhe tunikat e llojeve të ndryshme të fijeve.

Qendisi veshin për fëmijë - ajo është shumë praktik, pasi ajo lehtë mund të lidhë deri në një madhësi më të madhe, duke kursyer buxhetin e familjes. Edhe ajo është shumë e bukur, dhe çdo modelka në lidhje me fëmijën tuaj, ju do të jetë unik, kështu që mos blerë në një dyqan. Të gjitha këto xhaketa dhe pullovers thurur me dashuri, dhe fëmijët do të ndjehen të. Në kopshtin e fëmijëve shpesh janë matinees dhe festat, dhe nëse ju lidhë diçka për fëmijën tuaj, ajo do të jetë në këto rroba të duken më mirë se kushdo, çdo model i një veshje lidhëse për vajzat theksoj imazhin unik të bijën tuaj në festivalin e fëmijëve, dhe xhaketë zoti djalin për një dorë thurur japin fortësi për të ardhmen e njeriut. Gjithashtu veshje për fëmijë: materiale VSE-sama.ru

Postime Related:
  1. merr, thurje kapele

, skema e delikate, veshje, thurje, thurje gjilpërë