për thurje

 

Modele të thurur për fëmijët

Qendisi modele për fëmijë thurje

Handcrafted vlerësuar gjithmonë, por diçka e bërë me duart tuaja, do të kënaqem, por jo vetëm të jetë gjithashtu një mënyrë e veçantë e shprehjes tuaj. Ndoshta lloji më kreative dhe të modës dhe të qëndisura - ose goditje. Shumë nëna shtatzënë është një periudhë pritjeje për një fëmijë për herë të parë merret në dorë spokes, shkon në këtë lloj grep, si thurje për fëmijët. Në të vërtetë, kështu që duan të veshin një porsalindur duket e bukur dhe ekskluzive.

Kids humor dhe të ndryshueshme, megjithatë, si një i rritur.  Zanatet Hobi janë të etur për nënat dhe gjyshet thurje për foshnjat. Puna spokes dhe një goditje në shikim të parë duket shkenca e komplikuar, trajnim shumë pak dhe ju do të ketë sukses. Ndoshta, kur dëgjojmë shprehjen "thurje për fëmijët," në stile tonë kokë të duket e çuditshme, sliders, dhe bluza.

Fëmijë është në rritje, dhe një listë të gjërave që ju mund të lidhen me të, zgjeruar shumë. Qendisi modele për fëmijë - këtë sundresses delikate dhe Dresses, si dhe grupe të kapelet dhe shalle për vajzat dhe për djemtë - përshtatet bukur dhe sweaters. Thurimë për fëmijët - mënyra më e mirë për ta kthyer një fëmijë në një mod moderne, për të realizuar veten si një projektuesi dhe në të njëjtën kohë të kursyer para. Bazuar në materialet e

delikate, veshje, gjilpërë, thurje