për thurje

 

Kit zbukurime thurje për fëmijët

Vendosur zbukurime: veshje, kapak, pantallona, ​​këpucë. Mosha: 8-14 muaj. Ju do të duhet: 350g fije e bardhë (100% akrilik, 220 m/50 g), mbeturinat e fijeve të ngjyrave të ndryshme, një buton të bardhë, hala № 2,5; dy hala çorape № 2,5; goditje № 2,5. Densiteti i thurje: 28 x 33 n. p = 10 x 10 cm modeli: by Skema.

qëndisje: lule ngjyrë të qëndisura punim zinxhir pesë qepje në mes - nodules "Rokoko", pranë një qëndis lule dy ose tre gjethet e tre qepje të shkurtër banesë.  White fiston: 5 goditje drejtuar me kolona në një yo, si, të ndara fiston sc thur 1, p sc.  Detaje Front: dial 93 STS dhe thur 2,5 cm brinjë 1 individëve. kaluar. x 1 izn.

Tjetra, thur 8 cm në sekuencën e mëposhtme: 1 st buzë. si, 13 herë në 7 model STS 1, 1 krom. Zbukurime kit thurje për fëmijët yon, pastaj afër detaje pasme seksionin: dial 30 STS dhe njerëzit e thur. sipërfaqe të qetë në një lartësi prej vetëm 11,5 cm pastaj të zbriten nga të dy anët e çdo 2-m f. 1 në çdo 2 STS, 3 STS 1 Ora, 1 herë në 4 STS dhe të mbyllë pjesën e mbetur në një të shkojnë. Kuvendi: qepje Run.  Në pjesën e pasme të qëndisura thickly lule.

Shkarko shtresë e para të çdo detaje pika e postit me një yo thur. Në çdo kolonë me një sc thur yo. Buzë e ulët e cap të thur një kolonë me një yo dhe temperatura. n. perimetrin e çamçakëz për të kryer 2 faqe Festoons, të paturit e një f. mbi të tjera. Kufiri në mes të mishit të dhëmbëve dhe pjesë e një detaj kravatë f. model 1 festoons.  Në buzë e bardhë cap të shtrihet shtrembëruar 88 cm kurrizit koketë: ekzekutuar në krye (të qafës).

Dial më hala 80 STS dhe thur 10 rubla. Brinjë 1 individëve. kaluar. x 1 izn. në personin e 2. faqe nga secila prej 2 paragrafi 4-të të nënseksionit vyvyazat (n. = 100), f. 3 direkt, f. poshtë nga secila prej 2 paragrafi 5-të të nënseksionit vyvyazat (n. = 120), f. 3 direkt, f. poshtë nga secila prej 2 paragrafi 6-të të nënseksionit vyvyazat (n. = 140), f. 3 direkt, f. poshtë Çdo të paragrafit 2 të pikës 7 vyvyazat (n. = 160), f. 5 direkt, f. poshtë Secili nga paragrafi 2 e 8-te nënseksionit vyvyazat (n. = 180), f. 5 direkt, f. poshtë Secili nga paragrafi 2 e 9-të nënseksionit vyvyazat (n. = 200), f. 5 direkt, f. poshtë Secili nga paragrafi 2 10-të të nënseksionit vyvyazat (n. = 220), f. 5 direkt, f. poshtë vyvyazat secilin nga 11-të paragrafit 2 n (n = 240), f. 5 direkt, f. poshtë vyvyazat çdo të paragrafit të 12-të 2 të pikës (n. = 260), f. 3 drejtë, uniforme shtuar 14 n. (n. = 274), f. 6 të drejtë, dhe pastaj të ndajnë paragrafin si vijon: 36 § pjesa e djathtë e pasme 65, mëngë të nenit 72, pjesë e përparme n. 65, § mëngë, 36 pjesë n. pasme të majtë. Çdo pjesë e thur vete.

Mëngë: 16 cm në lartësi të modeleve thurje. Tjetra, zbres 20 uniforme në (n. = 45), 3 persona cm thur. thur, 1 f. alternativ: yo dhe 2 STS bashku persona, thur 3 persona cm.. sipërfaqe të qetë, dhe pastaj të mbyllë pjesën buzë: në pjesën e përparme të çdo paragrafi 2 të nënseksionit vyvyazat (n. = 144) dhe pastaj të thur r. 70. (= 5 përsërit model në lartësi) në sekuencën e mëposhtme: 1 st buzë. n., një person. si, 20 herë në 7 STS model 1 individëve. n., 1 krom. Pastaj thur n. 3 persona cm. thur, 1 f. alternative: yo, 2 STS bashku persona, pastaj thur 3 persona cm.. sipërfaqe të qetë dhe të mbyllë të dhënat e pasme seksion të bëjë deri në një lartësi prej 8 cm dhe pantallona të gjera thur, si më parë.

Kuvendit: kryejnë seams e sleeves dhe funde. 3 cm mbi sleeves dhe pantallona të gjera bëj brendshëm për një numër të punë të hapura dhe qep.  Vrimë në anën e pasme të lidhin pjesët sc, neckline për të kryer temperatura vrima e gjilpërës gojë të 10. seksioni dhe lidhi sc 8 saj. Në neckline kufirit dhe zgjedha dhe midis zgjedha dhe pantallona të gjera të bëjë festoons të peri i bardhë.

Në fund të zgjedhën dhe mëngë të qëndisura lule shumëngjyrëshe. Në sythe në kundërshtim me qep mbi një buton. Merre 50 STS dhe thur 3 persona cm. sipërfaqe të qetë, personat e mëposhtëm. faqe alternative: yo, 2 STS bashku persona, atëherë 3 persona cm thur.. Në f. vijim Në mënyrë të barabartë të shtoni 50 paragrafi (n. = 100).  Pastaj thur model 56 f. drejt (= 4 model raport në lartësi).

Ulja e të dyja anët e një STS 3 herë, 2 STS 1 herë, 2 herë 1 rr, pastaj të punojnë në të njëjtën mënyrë për të shtyrë lidhin dytë këmbë. Leviz të gjitha pjesë e një gjilpërë dhe thur 16 cm drejtë.  Pastaj thur 3 persona cm. sipërfaqe të qetë, personat e mëposhtëm. faqe Alternate: yo, 2 STS bashku persona, pas 3 persona cm.. sipërfaqe të qetë dhe të mbyllë seams Run seksioni, 3 cm mbi dhe nën brenda zbukurime rresht përkulem dhe qep. Cuffed pantallona qëndisur lule me tre gjethe.

Thread spokes № 2,5 dial bardhë 42 STS dhe thur 2,5 cm brinjë 1 individëve. kaluar. x 1 izn.  Në f. fundit çamçakëz shtuar 2 STS, thur 14 f. model dhe seksioni i ndarë në dy pjesë të barabarta.  Në dy gjilpëra të thur çorape persona. sipërfaqe e lëmuar të thembra në seksionin e gjysmë në të dy anët e spokes zbres 7 herë në një paragraf, rezultati seksioni rënie dhe thur 28 f. për të gjitha n - në, njerëzit këmbë thur. sipërfaqe e lëmuar dhe pjesa e sipërme e modelit. Thur pastaj një goditje në të njëjtën mënyrë si thembra. Run seams.

Embroidered lule me gjethe.  Në kufirin e modelit dhe festoons thur çamçakëz të peri i bardhë. Nëpërmjet vrima në f. 9-të shtrirje model të bardhë shtrembëruar kordonin gjatësi prej 50 cm (skajet e kurrizit - në mes të avantazh). materialet blog.trud.ru

fiksohem, delikate, yo, yo, veshje, skema