për thurje

 

Thurje modele

Thurje me dorë - një zeje të lashtë popullore. Muzetë në mbarë botën e ardhshme për mjetet e lashtë mund të shihni gërshërë të parë, kombinezon e madhe që gërvishtem leshi tyre, spindles, rrota tjerrje dhe, natyrisht, hala thurje, thur me grep - druri, kockave, dhe më vonë e metaleve. Ajo do të duket. Çfarë bëjnë këto pajisje nemudreny dhe moderne të lartë të performancës makina, linjat e automatizuar e prodhimit?

Por kjo fort gjatë shekujve dhe mijëvjeçarëve të lidhura fije e hollë e mirë të vazhdueshëm të punës së njeriut, dëshira për të siguruar që ishte një veshje. Fortë, të ngrohtë, të rehatshme dhe të lehtë Dhe ende - e bukur.  Kjo është aq tipike e njerëzve të zjarrtë për të, krijimtarinë bukurinë dhe bën një handcraft lashtë një formë e artit. Dhe arti ka lindur një njeri, do të jetojë me të përgjithmonë.

Me prosperitetin në rritje dhe rritjes së nevojave kulturore dhe mirëqenien e njerëzve të sotëm dhe të gjithë do rrobat e tij, të ngjashëm të gjithë e modës bashkëkohore, megjithatë, ishte thjesht personale, që është, për të kënaqur shijen e tij, iu përgjigj idetë e tij të bukurisë, mbante një gjurmë të veçantë të personalitetit të tij. Dhe këtu vjen në ndihmë manual thur.

Por njerëzit nuk do thur vetëm për të bërë e domosdoshme, e bukur, ndoshta, një gjë e veçantë. Proces shumë i kësaj pune është e kënaqshme, i jep një mundësi për të shprehur veten në art, parë në bukurinë e njohur dhe e përditshme dhe harmoni.

Gamë të gjerë të ngjyrave, të ndryshme nga kombinimet e tonet dhe cilësi të një ose temat e tjera në fuqi, zgjidhje të pashtershëm dekorativ, harton dhe modele dhe, së fundi, mënyrat e ndryshme të thurje - e gjithë kjo ju lejon të plotësisht të ushtrojnë imagjinatën e tyre, shije, aftësive.  Me pak fjalë, ne sugjerojmë - fillojnë për thurje. Good Luck!

Ne ofrojmë - Shtypi Seba Spektri shtypje profesionale digjitale për sigurinë tuaj. Internet magzin Bazuar në materialet e www.rukodelie.net

Postime Related:
  1. Qendra thur
  2. trikotazh
  3. delikate, booties

    dora-thurje, thurje gjilpërë, thurje