për thurje

 

Një përzgjedhje të modeleve të bëjnë me thurje

Ky seksion përmban një përzgjedhje të modeleve të lidhura spokes.Por, para se të fillojnë të thur model një, nëse ju filloni rrobaqepëse, shikoni njëjtë si kur thurje është përdorur zakonisht për dekorimin thurje një produkt fund, shirita fasteners, sleeves, neckline trim. Gum mund të veprojë si një kryesor model në produkt punuar me shtiza.

Pena janë të dyja të thjeshtë, e përbërë vetëm nga sythe fytyrës dhe gajtan dhe elemente komplekse me dantella thurje ose "fol". Kjo është më e thjeshtë harton në ekzekutim. Ato janë ndërtuar në një kombinim të STS fytyrës dhe gajtan. Plotësohet ndonjëherë nga mbyllura yo, sythe e zgjatur, "pullat", etj Bazë të këtyre modeleve janë të punë të hapura, të cilat janë të merret përmes yo hapur.

Yo, si rregull, ata e bëjnë "të mi," dhe një gajtan provyazyvayut rresht thread trashë në pjesën e pasme. Një përzgjedhje të modeleve të lidhur spoked yomodele, bazuar në kryq e tërthor sythe - ". Spit" Thurje "braids" një nga metodat më të përdorura shpesh i thurje në mënyrë bashkëkohore. Rroba të çdo fije, e bëri scythes, del shumë qartë.

Kur thurje "gërshetat" rritur konsumi i fije, kështu që ju duhet gjithmonë të marrë parasysh këtë funksion dhe të marrë fije më shumë nëse ju do të lidhin produkt "braids." Modelet e "gërshetat", janë përdorur si produkte të përfunduar, dhe për të kryer pëlhurë bazë.     Në një produkt të vetëm mund të përdoren disa lloje të "gërshetat", në kombinim me modelet e tjera, për shembull me një model zbukurime.

Veten "fol" mund të përbëhet nga numër të ndryshëm të sythe dhe provyazyvatsya jo vetëm rr përpara. "Spit" e 2 sythe mund të ekzekutohet në para dhe në anën e gabuar të produktit. Një "nxjerr" të përbërë nga më shumë se dy sythe janë kryer zakonisht vetëm në anën e përparme. Nëse "Braids" morën pjesë dhe sythe para dhe gajtan, atëherë ata të ndryshojnë vendet me kusht që të përballet me të përballen sipërme gënjyer sythe.

Nëse 1x1 "Spit", ju mund të bëni pa spokes shtesë.     Nëse "Spit" është thurur nga një numër më të madh të sythe, ai do të kërkonte një krah shtesë, dhe për më tepër "shirit" të sofistikuara - hala dy të tjera, të cilat mund të jenë shumë të shkurtër, por x trashësi duhet të korrespondojë me spokes kryesore. Kombinuar modele. Janë një përzierje e disa lloje të thurje: ". Hell" zbukurime, sythe fytyrë, gajtan,

Manual Vetëm thurje lejon përdorimin e kombinime të tilla. Ata janë më të vështira për t'u zbatuar, në mënyrë që të mbajnë gjurmët e çdo teknikë të thurje.     Produktet e bërë me modelet e kombinuar të marra me e bukur dhe elegante. Ata janë të lehta për stilin si dhe të gjithë vëmendja bie mbi foto thurje. Bazuar në materiale nga www.club-rukodelie.com

grep, yo, thurje, delikate, yo, model