për thurje

 

Modelet zbukurime thurje

Zbukurime modelet janë një kombinim i yo dhe disa sythe provyazyvaniem së bashku (modelet prej dantelle, trikotazh elegante). Sythe të shumta përsëritje uniforme disa provyazyvaniya së bashku dhe formon një motive të veçanta yo.  yo, ju duhet të vini të drejtën e punës thread gjilpërë, e cila shtrihet në gishtin tregues të dorës së tij të majtë, djathtë e sipërme, lëvizja foli "atij."

Rezultuar në yo provyazyvanii lak e ardhshëm për të mbajtur drejtë gishtin tuaj tregues. Modele zbukurime thurje modelNga ana e gabuar e yo gjithmonë provyazyvaem si loop mbuluar me tegela.  Leximi skemë për pjesët vyvyazyvaniya, stolisur me modelet e delikate, përdorimi i skemave të veçanta, të cilat leximi nuk është e vështirë, pasi ato janë plotësuar zakonisht nga përshkrime të hollësishme të simboleve të përdorura në skemën e ikonave.

Për të lexuar të gjitha skemat duhet të mbahet mend se në qoftë se, pasi duhet të përballen me loop yo, yo bërë në drejtimin përpara, fije e punës ishte në spokes djathtë në pjesën e prapme. Nëse, pas yo duhet loop gabuar, yo bëjë përpara për të mbështetur, në mënyrë që thread ishte në të drejtën e një foli në drejtimin përpara.

Ikonat e kushtëzuar të përdorur në skemën e thjeshtë: ata formojnë jep njohuri mbi unazore, thur së bashku, dhe vendndodhjen e yo yo, ose në lidhje me këto sythe.  Për të lexuar skemën e parë është më i përshtatshëm për të lexuar përshkrimin e detajuar e ikonave në skemën e konvencionale. Qelizat e Blank në skemë nuk janë të rëndësishme dhe janë për qëllime ilustruese.

Para se mostra vyvyazyvaniya kontrollit duhet të lexoj rreshtat e qark numërimit jo vetëm nga djathta në të majtë, por nga e majta në të djathtë. Zbukurime thurje modele dantellePër të kryer të hapur punën e- modele për skemat e numërimit janë zakonisht vetëm seri e fytyrës, rreshtave gajtan në një lak shpesh përputhem me pëlhurë model - punim mbrapsht me shtiza.  Ndryshimet vyvyazyvaniya rreshtave gajtan janë të specifikuara veç e veç, pranë qark numërimit.

Çdo rresht para dhe fillon dhe mbaron gajtan thur bordurë. Edge unazore në diagramet e modeleve zbukurime shpesh nuk janë të listuara. Bazuar në materialet e myknitting.narod.ru

Postime Related:
  1. qendisi Dress

    delikate, yo, yo, model qark