për thurje

 

Mostrat matings rrjetë peshkimi

Mostrat litra rrjetë peshkimi të përbëhet nga kombinime të thjeshtë të Futjet më të loop hapur. Sythe të reja janë formuar me nakidyvaniya thread në gjilpërë, yo provyazyvanie krijon efektin e, piktura tejdukshëm ajrit.  Zgjedhja juaj i fije është drejtpërdrejt të ndikojë në pamjen e dantella thurje.

A e fortë, fije elastike, struktura endje bërë lehtësim shumë fije, e butë ose fije të bëjë me formën grumbull model paqartë. Mostrat kurvar rrjetë peshkimi yoA leshi shumë të mirë apo të thurur fije pambuku spokes zakonisht mjaft i madh.  Në breedings vizatim më të thjeshtë çdo shtesë është kryer pranë për të ulur e saj, kështu që numri i sythe në çdo rresht mbetet e pandryshuar.

Me breedings të tjera janë bërë duke shtuar dhe ulje në vende të ndryshme të një serie, por ju do të shihni se ata e bëjnë mjaft lehtë, për shkak se numri i përgjithshëm i unazore në një rresht nuk ndryshon. Disa ekzemplarë të bukur rënie dhe kësaj janë kryer në rreshta të ndryshëm, duke e bërë të vështirë për të numëruar lak, por ai krijon modele të hollë.  Si e yo.

Hidhe thread mbi gjilpërën në mënyrë që ajo vë në të njëjtin drejtim si pjesa tjetër.  Pas tërhequr provyazyvaniya këtë në rreshtin tjetër një vrimë, por nëse ju shtrembëruar broaching, vrima do të mbyllet.  Kur një lak para gajtan thur yo, thread është në frontin e punës, gati për t'u hedhur në sipërfaqe.

Për formimin e sythe midis para yo tërheqë fije përpara si gajtan thur me lak, hedhin në saj mbi spokes dhe para thur rr ardhshëm.  Pull thread përpara si thurje unazore gajtan, hedhin në saj dhe të tërheqë përsëri gjilpërë përpara për zbatimin e sythe gajtan.  Si për të kryer një yo pak.  Në modelet janë vende për nevojat e tyre arsimore, ose më shumë se një yo në të njëjtën kohë.

Më shumë yo mund të ulet në rreshtin tjetër, pra, do të shtohet një lak. Gjithashtu mund të thur gjitha yo, dhe në këtë rast do të shtohet një sythe disa.  Tërhiqe prapa dhe hedhin fije me atë në gjilpërë. Pastaj përsëri, tërheq atë përpara përsëri dhe foli për të hedhur në, të bëjë numrin e kërkuar të yo.

Modeli krehërat dhe tifozët.  Kjo është një e lashtë model skocez zbukurime, ka shumë variante, një tipar i përbashkët i cili është një grupim i veçantë dhe rënie për një numër të Futjet për krijimin model, ngjan tifoz hapur të pupla, zogjtë, dallgët apo valvulat shell.  Vjetër variant shall model ekzemplar i njohur skocez thur dantella, shumë e thjeshtë dhe simetrik.  Shkallë modeli delikate.

Një pëlhurë të butë me një strukturë të njëjtë, gati deformuar, pavarësisht nga një strukturë të theksuar të hapur.  Model zog në sy.  Model i vazhdueshëm i eyelets delikate të dyfishtë të krijuar një mostër me një cilësi të pazakontë.  Tulip model.

Një shumë e motive të bukur mund të kryhet me sythe zbukurime se cinch një lehtësim të vogël. Bazuar në materialet e

yo, thurje, yo, dantelle, . model