për thurje

 

Modelet thurur pëlhurë

Grep ose spokes tërhequr gjatë craftswomen. Është e pamundur të imagjinohet numrin e saktë të opsioneve weaves, e cila mund të merret duke përdorur vetëm disa lloje të sythe.

Modeleve të rrobave punuar me shtiza mund të jenë të qetë ose textured, përmbajnë pjesë banesë ose me tuba për të përsëritur gjeometrinë e saktë të math polyhedra ose përhapje formë të çuditshëm, duke krijuar, kështu, kushdo që dëshiron mundësi për të krijuar vetëm me ndihmën e fije apo fije dhe gjilpëra apo goditje unike tuaj model. Në faqen tonë të internetit ka një shumëllojshmëri të modeleve grep dhe spokes. Ju do të mësoni si të krijoni një pëlhurë delikate, tyl, një shumëllojshmëri të vizatimeve gjeometrike dhe të lirë, mundësitë e projektimit për sweaters dimrit, në krye të lehta verore dhe madje edhe swimwear.

A është e mundur që rekomandimet tona do të jetë e dobishme për ju, kur keni krijuar një model unik të vishen në mbrëmje, thurje triko të ngrohtë njeri i dashur apo unitard butë për fëmijën tuaj. keni hapur misterin e një kordon peshë mund të bëhet stoli e ndonjë veshje të dallueshme, detaje të hollë e të brendshme, apo një dhuratë të mrekullueshme. Mëso për veten e tyre me njohuri të dobishme, ne mund të të dyja fillestar dhe rrobaqepëse përvojë, e cila ka qenë prej kohësh një element amtare. Ne shpresojmë se përshkrimin tonë të detajuar, udhëzime të hollësishme dhe të qartë diagrama të bëjë për ju në botën e thurje një kalim kohe të përshtatshme, lehtë dhe shumë të kënaqshme! Bazuar në materialet e www.uzelok.ru

Postime Related:
  1. cap

thurje modele, rroba banje, me grep, me grep