për thurje

 

Modelet thur me grep

Modelet skemën me grep

Një model simpatik vëllim, duke formuar një bandë e rrushit, bëri një goditje, ideale për shawls thurje, stoles, shalle. Manaferrat volumetrike provyazyvayutsya kolona madhështore, të cilat janë të lidhura një bandë e sc. PDlya thurje ky model është i përshtatshëm edhe fije leshi me shtimin e një lesh angora hollë (100gr/500m), të zgjedhë një ngjyrë të ngjashme me rrush bardovy, purple, për efekt të realizmit.

Directions shawls thurje: Type në një zinxhir të 7 temperaturës. lak dhe të mbyllura atë në ring. Temperatura thur tre. sythe të rritet dhe të fillojnë të thur në skemën e shtyllave me arochkami yo-ndarë prej 2 vozd.petel. Përsëri do tre Rimëkëmbjes vozd.petli dhe lidhja arochki e dy grupe me nga tre shtyllat me të ndara yo si arochkoy e 2 temperaturës. varet. Tjetra, edges janë gjithmonë të thur dy grupe nga tre kolona.

Modelet thur me grep thurimëSipas skemës, të bëjë fillestare model dy raport. Raport model provyazyvaetsya në 5 rreshta. Pas përfundimit të një grup ekstrem i bare, lidhin një zinxhir të 6 temperaturës. unazore, pastaj stilin thur harlisur e një serie të mëparshme të arochki temperaturës 9. varet.

Për ta bërë këtë, të bëjë yo * Shkruani goditje arochku kap një fije të punës dhe tërheqja e lak e parë, të përsëritur nga * 5 herë, pastaj kap fije dhe thur tërë sythe parë zgjatur në grep dhe yo dy loop, thur atëherë mbetur 2 sythe mbi goditje. Pas përfundimit të një kolonë e mrekullueshme, Tie arochku e 6 sythe temperatura, pastaj 8 sc mbi bare të rreshtit të mëparshëm. Kolona thur w / n, të përsëritur nga fillimi në fund.

Seri 2: një grup prej shtyllave, * arochka e 7 temperaturës. unazore nga një seri e mëparshme të arochki 6 unazore Tie një kolonë madhështore, 3 temperatura. lak dhe kolona e dytë të harlisur në arochki mëposhtme. Pastaj Tie zinxhir të 7 temperaturës. unazore dhe një hap prapa nga buzë e lak 6 bare lidhja w / o, të përsëritur nga * në fund.

Seri e tretë: një grup prej shtyllave, * arochka e temperaturës 8. unazore, kolonën e parë të një arochki harlisur e 7 eyelets, 3 temperatura. loop, kolonën e dytë të një arochki harlisur prej 3 unazore, kolona e tretë e një arochki harlisur prej 7 eyelets, një zinxhir të 8 temperaturës. loop, 4 sc, të përsëritur nga * në fund. Rresht 4: një grup prej shtyllave, * arochka e 8 vozd.petel, kolonën e parë të një arochki i harlisur i 8-eyelets, 3 temperatura. loop, kolonën e dytë të një arochki harlisur prej 3 unazore, kolona e tretë të harlisur në arochki e mëposhtme të 3 unazore, dhe kolona e katërt të një arochki i harlisur i 8 sythe e zinxhirit 8 unazore, 2 sc , të përsëritur nga * në fund.

grep modeli yorresht 5: një grup prej shtyllave, * arochka e 9-temperatura unazore, pastaj thur 10 sc mbi kolonat madhështore të rreshtit të mëparshëm, që mbante një kolonë mbi një stil të shëndetshëm dhe dy nën arochki prej 3 temperaturës. , loop përsëritur nga * në fund. Thur, duke përsëritur model nga 1 në rreshtin e 5-të shawls dëshiruar madhësisë, duke marrë parasysh se në çdo përsëritje shton një raport në gjerësi. Shall përfunduar lagësht dhe të thatë, shtrirë pak horizontalisht. Bazuar në materialet e

yo, skema e thur me grep thurje, , yo, skemë goditje