për thurje

 

Model i bukur zbukurime

A i bukur model zbukurime me grepNjë model i bukur zbukurime nga një revistë e thurimë grep shawls me grep, shalle, shall, dhe ndoshta kjo do të frymëzojë ju thurje me një fustan të bukur ose një sundress. Ky model dallon nga metoda të pazakonshme të provyazyvaniya nën harqe sc, duke formuar një tre-dimensional ridges. Për të marrë një model të qartë të hollë fije të përshtatshme mercerized pambuku me një shkëlqim të lehtë.

Filloni thurje me një sërë zinxhirët e sythe ajrore duke pasur parasysh se raporti në gjerësi model i përbërë nga 12 sythe. Në kulmin e raportit të modelit përbëhet nga dy rreshta. Kështu, duke fituar një zinxhir gjatësinë e dëshiruar thur rreshtin e parë: * arochka 12 vozd.petel, nuk st.b / n në lak e parë dhe e lidhi arochki e saj shekullin e 16. b / n, duke formuar roll pjesa më e madhe, atëherë arochku thur prej 13 vozd.petel dhe kapem artit të saj w / o pas 12 sythe e zinxhirit fillestare, të përsëritur nga * në fund të zinxhirit.

Në rreshtin e dytë të rollers të kurvar marrë nga Skema. Pas serisë së dytë, shkoni në krye të bare lidh sferë e cila zbukurime dhe do të vazhdojnë thurje model me përsëritjen e seri 1. Bazuar në materialet e domihobby.ruA i bukur model zbukurime me grep
  <p><a href=, zbukurime thur me grep, thur me grep, shtiza