për thurje

 

Bulk lule me grep

WORKSHOP lule petals me grep me bukur kaçurrel janë bërë në të njëjtin parim e thurje. Modele të ndryshme petals provyazyvaniya si rezultat bëni vetë lule rrugën e tyre të bukur. Skema e thurje fillon me bazë ngjyrë të dhënat vyvyazyvaniya e lule dhe të gjithë për të njëjtën.

Për shembull, e konsiderojnë një lule me petals delikate: Për të filluar punë me shtiza zinxhirin lule llojin e 6 loop ajrit, dhe të mbyllura atë në kolonën e lidh rrjet. Bulk Lule grep thur me grepPastaj në thur me grep rrjet model lule mbi 16 apo 18 kolona me yo.     Pastaj fillojnë të thur shtylla kurrizore e një lule në një rreth të alternuara zinxhirët e sythe ajrore dhe baret me yo.

Së pari, thirrni numrin e kërkuar të sythe rritje, e cila përkon me kulmin e kolonave me provyazyvaemyh yo. Pastaj * sythe thur zinxhir ajrit në skemën dhe stil thur numrin e kërkuar të yo duke futur një goditje nëpërmjet një lak të rreshtit të mëparshëm, pastaj të përsëritur nga *. Pra, baza e lule është gati për të filluar petals saj vyvyazyvat: 1 Numri pika w / o zinxhir i lidhur dhe pas atë me stil yo.

Tjetra, nga ana e punës dhe të lidhur në bazë të skemës tjetër petal 2 dhe 3 në një tjetër. Pas mbarimit të tretë të rregulluar seri kolonën petal thur lidh me lak tjetër të rrethit të parë në mënyrë që të tërheq zvarrë nuk është bristling. Next rresht thur 4 dhe 5 finale, hekurudhor dekorative, dhe rotacion ajrit bashkim loop.

Tubacioneve Complete dekorative në vend të zinxhirit të ardhshëm, në anën e gabuar lidh kolona, ​​shkoni në krye të zinxhirit dhe të fillojnë petal vyvyazyvat ardhshëm.     Kështu thur tërë petals nga mënyra e zgjedhur. Nëse keni mbaruar rreshtin e fundit të petals të shkurtojë në krye të saj, të shkojë në fillim të zinxhirit të ardhshëm, që lidh kolona provyazyvaya duke hyrë goditje në pjesën e prapme gjysmë-loop nga brenda. Bazuar në materialet e

Diagrami lulja e thurje, fiksohem, delikate, yo