për thurje

 

Botën e mrekullueshme të thur me grep

Bazuar në lloje të ndryshme të unazore, të cilat, nga ana tjetër, janë nxjerrë nga tre tipe kryesore:  ajrit loop  kolonën e pa yo dhe kolona e me yo . Pra, ka sythe kaloi, pullat dhe variante të tjera të elementeve që kombinohen për të rezultojë në  modelet me grep.  Por në mënyrë për të zotëruar teknikat e thurje, si dhe me sythe, në parim, të mjaftueshme për të mësuar se si të kryejnë modelet bazë. Të ndryshme  përfshijnë një mesatare prej 5-7 të këtyre modeleve.

Ju ndoshta do të jetë në gjendje të mësojnë ata në qoftë se ju mund të lexoni dhe të kuptoni skemë.  Diagramet tregojnë se si të thur duhet të bëhet, çfarë një lak, dhe në atë mënyrë duhet të paraqitet. Në disa raste, modele grep mund ta bëjë pa skema të tilla.  Për shembull, kjo është e mundur në qoftë se numri është vetëm një version të kolonës, dhe nuk ka nevojë për të shfaqur kombinime të tyre të ndryshme.

Modelet më të zakonshme grep grep është një element të caktuar të modelit të përgjithshëm, të cilat më vonë mund të përsëritet sa herë një analogji. Kjo seri është pjesë e  raport, dhe  tregojnë se si të jetë krijuar marrëdhënie.  Çdo raport përmban një numër të caktuar të sythe e zinxhirit, e cila quhet mori.

Në një diagram, nëse është e nevojshme, tregojnë shumëllojshmërinë e raport, si dhe numrin e unazore ajrit, i cili në kombinim me kolona dhe për të krijuar modelet e kryq me grep.  Kur ju zhvilloni aftësitë tuaja dhe zgjidhni modelet më të komplikuar, është e rekomandueshme për të ndaluar në ato prej tyre, përveç kur skema janë edhe disa fotografi të thurur në bazë të këtij raporti skemë.

Kjo do t'ju lejojë të zgjidhni saktësisht modelet e kryqit thurje, e cila do të jetë me interes për ju dhe të dobishme në të ardhmen.  Më shpesh, përshkrimi i modelit është si më poshtë.  Përshkruar parë nga radhë të parë, pastaj të dytë e kështu me radhë.  Procedura është reflektuar në diagramet në një sekuencë e rreshtave të dhënave të thurje.

Çdo seri fillon me një nga sythe:  heqjen apo kthese.  Siç kemi thënë, skema zakonisht shfaq vetëm një raport, i cili është i kufizuar nga asterisks. Kjo është për të replikuar raport ju duhet të përsëris se pjesë e skemës, e cila shtrihet mes yjeve.  Nëse keni nevojë për të përfunduar seri, atëherë kjo pjesë e skemës është aplikuar, e cila është vendosur prapa yll, i cili përshkruan raporti.

Modele kryesore të lejojë për sweaters. Në varësi të lidh lëshojnë modele të ndryshme për të shkurtër dhe për një goditje të gjatë. Për një goditje të shkurtër modelet më të njohura janë  model i dendur  Checkerboard 3 * 3,  unazore të gjatë,  dy-ton model (a checkerboard thjeshtë) dhe të tjerët.  Mëso për këto modele do t'ju çojë në botën e mrekullueshme të thur me grep. Bazuar në materiale nga lady-lady.ru

modelet e thurje, , thur me grep thur me grep