për thurje

 

Thurje kapele

Kapele thur janë ideale për fillestar për të mësuar thurje. Kapele thurimë yokapele thur për fëmijët është shumë e thjeshtë dhe e kuptueshme madje edhe për një rishtar. Pastaj ju mund të mësoni thurje kapele dhe modës verore, dhe kapele në stilin e hippies, dhe pastaj thurje Beretat. thurimë kapele dhe ndoshta spokes dhe me goditje.

Para se të filloni ndonjë kapele thur me grep, të bëjë një model me bazë dhe të aplikojnë atë në stilin e dëshiruar. Kapele thur duhet të fillojë me heqjen nga njësitë e masës: Masa perimetrin e kokës, atëherë distanca nga buzë të lartë të hat për para, mbrapa dhe anët, si dhe nga lartë në anën e përkohshme. Në mënyrë tipike, thurje thurje kapele fillon me rim e gum.

Thurimë kapele lesh angora thurje nuk është i mundur pa rreshtim ose duke shtuar në një varg prej leshi lesh angora.  Një  kapele me grep thur me grep fillon në krye, nga kapak dhe pastaj përfundon rreth. Kështu që e konsiderojnë thurje kapele.  Kapele thurje fillon nga 5 loop ajrit dhe të mbyllura në një unazë. Tjetra, thurje kapele vazhdon rreth rrethit, duke filluar nga çdo linjë me 3 sythe

në vend të heqjes disa nga kolona 1 me yo dhe përfundon në kolonën e fundit të ajrit lak kompleksit.  1 rresht - nga një vyvyazyvaetsya kaçurrel 12 kolona me yo.  Rreshti 2 - 3 seri unazore të heqë, një kolonë me yo, 2 lak ajrit të përsëritur 12 herë.

Radhazi 3 - i dyti, por në çdo kolonë, thur me 2 bar me yo.  Rreshtave 4 dhe 5 - 1 kolonë me yo, 2 përsëritur ajrit loop 24 herë, ndërsa shtyllat për të lidhur më shumë se një kolonë të rreshtit të mëparshëm.  Rresht 6 - si në radhën e tretë.  7, 8, seri 12 15 - si 4 rresht, por të përsëritur bare thurje 48 herë.  9, 10 dhe 11 rreshtave - 1 kolonë me yo, 1 loop e ajrit, një kolonë me yo kolonën tjetër, 2 të përsëritur 24 herë ajrit loop.

16 radhazi - thur 144 SC në çdo kolonë me yo për sc, në harkun e lak ajrit, 2 kolona pa yo . rresht 17 - 3 e ajrit sythe të rritet, atëherë e ardhshme 2 kolonën sc, 2 bar kravatë me yo papërfunduar, duke i bërë ata një kulm, pastaj heq 72 herë.  Rresht 18 - 72 sc thur.  Për krye që ju mund të vyvyazat top të vogël prej 3 sythe ajrit dhe të ngushtë në një unazë.

Tjetra, lidhë atë me 2 sc në çdo sc rreth 2 rreshta thur dhe të përfundojë, pasi ata filluan, me 3 sythe. Pastaj ta tërheqë off dhe qep lartë, bashkëngjitur atë në anën e gabuar.  Lloji fjala blu në një artikull të thurimë kapele komente Bazuar në materialet e

merr, kapele me shtiza, hat, beretë thurur, yo