për thurje

 

Thurje kapele dhe shalle ushtrim shumë i thjeshtë

Thurimë kapele dhe shalle është klasa më e thjeshtë thurje kapele

Dashuria amaze miqtë dhe të njohurit nga rrobat e tyre? Ti e di se si të thur spokes dhe një goditje? Pastaj këtë seksion mund të jetë shumë i dobishëm. Mënyra më e mirë për të dalë jashtë nga turma e nevojshme të lidhin gjërat vetë.

Thurimë shalle dhe kapele dhe detyra më e lehtë për përdoruesit rishtar.  Nëse ju keni një pallto të vjetër apo xhaketë, dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'i ndryshuar ato, refresh veshje me një kapelë thurur, shall, stoles. Më mirë akoma, kravatë paketë të endura, të cilat do të përfshijë një kapak thurur dhe thur doreza shall dhe madje. Në verë që ju mund të shoqërojnë një panamku të lehta, kapelë, shall, prej pambuku.

Për të zgjedhur llojin e duhur të kapelet thurur shikoni seksionin tonë të veçantë "  Shalle dhe kapele. " Që  kapele thurur kënaqur zotërinjve të tyre dhe janë marrë pikërisht si ju dëshironi për çdo model është një skemë dhe përshkrime të hollësishme të detajet e zbatimit të tij.  Kështu  thurje kapele, shalle,  doreza do të jetë mjaft e lehtë për ju dhe aktivitetin zbavitëse. Bazuar në materialet e

thurje kapele, thurje, gjilpërë, kapak qark thurje