për thurje

 

Modele thurur kapele

I kërkuar për të lidhin çdo kapak të ri mbi zimu.Pokopalas në faqet e internetit të ndryshme, ka zgjedhur disa variantov.Vykladyvayu, në qoftë se dikush është gjithashtu e dobishme. Cap model është një goditje. Ju do të duhet: 100g trashë fije akrilik, pak i fije zezë për grupet, numri goditje 5.

Tie kapak poshtë nga lartë, për këtë 10 rreth skemë thur prej 10 cm diametër sc (7 f.), pastaj të përsëritur 3 herë * 1p. pa një numër të rritet dhe të fitojë në rrjedhën e rrethit thurje *. Pjesa kapele Tjetra thur banesë, e cila thur 1 f. tamam, dhe të fillojnë thurje shirita përfunduar, të alternuara ndërmjet 2 faqe fije të zezë dhe 2 f. beloy.Zakonchite zi shirit kravatë dhe buzë hap rachim. Të lidhin shirita e strips fije e zezë e 5 sc 10 cm e gjatë

Models thurur kapele thurje gjilpërëQep rrip në një rrjet dhe në fund të vargut stërvitje drag përkulet në mes, duke lënë një mbresë të anën e gabuar. Qep shirita për grupet. Riding Hood. Modeli është një goditje. Ju do të duhet: 100 g përzierje lesh angora, goditje № 3,5.

Filloni nga lart:! Një zinxhir të 5 somknite PE në një rrjet dhe S1N lidhja e rrumbullakët, shtrirë skema e saj në një diametër prej 20-22 cm të kontrolluar madhësinë e provës thur Pastaj 19 cm, pa e zgjeruar gjashtë rreshtat e thurje krug.Zakonchite S1N dhe pranë hap rachy. Riding Hood. Modeli është bërë thur me grep dhe shtiza. Ju do të duhet: 100-150 g grep numri buklirovannoy 3 fije. Type në një zinxhir të 3-PE, somknite unaza e saj dhe rrethi sc thur diametër 19-20 cm e

Pastaj vazhdoni thur sc rreth pa shtimin e 10-12 cm Tie spokes strip Skema 11, të barabartë me gjatësinë e vëllimit të kokës. Qep atë në kapak. Duke vënë në dukje nga mesi i kapele dhe tërhequr prej saj në të gjitha drejtimet të barabartë në distancë thur veshët Rls. Për ta bërë këtë, ndiqni seri të drejtpërdrejtë dhe të anasjelltë. Të përcaktuar kohëzgjatjen e veshëve të tyre. Në serinë e fundit për regjistrimin e edges rrumbullakuar në çdo sy provyazyvayte anë në një sc vogël.

Me buzë të kurorëzon fund dhe kurorë thur një rresht hap rachim. Kapak të bardhë. Modeli është thurje. Ju do të duhet: 100 g fije leshi, thurje hala № 4,5. Shkruani spokes 64 dhe n. thur 3 rreshtave në syth llastik çorapesh, pastaj të kalojnë në sipërfaqe para thur dhe pryamo.Cherez 14 cm uniforme në çdo të heq numri personal 1 deri 8, § § (dmth, 8 n. rradhë) . mbetur 16 STS më 2 STS thur së bashku, dhe pastaj të mbledhë par 8 në temë dhe të kapem për të underside.

Qep shtresë dhe lloji në buzë fund të varen buzë banding për 22 § në të dy anët e shtresë dhe thur thembra 14 cm llastik rr. Pastaj afër të gjithë sythe. Materialit burimor të keq-tres.ru

fiksohem, gjilpërë thurje, veshje, diagramin loop, thurje