për thurje

 

Kapak thurur për

Qendisi kapak për verën e hollë

Vera është në aktivitet të plotë, dhe warms rrezet e diellit të mirë. Në raste të tilla domosdo duhet të veshin një kapelë, edhe pse ne kemi atë pasi nuk është pranuar. Por edhe sunbathing, mos harroni të lehta  ose hat.  Ofroi një kravatë të ndritshme ose panamku vogël cap veten.

Zgjidhni modelin dhe lidhja, të gjitha kapele janë dhënë me përshkrimin (në fund të çdo imazh, klikoni mbi fjalën  përshkrimi).  Kjo kapelë është një domosdoshmëri në një plazh me diell. Për thurimë kapele e kërkuara: sintetike Rafinës-120 gr. fiksohem dhe 2,5  Një kapelë të ngjashme, por këtë fushë është më i madh.

Modeli Design Studio ulet.  Thurje kapele për nevojën e mëposhtme: 100 gr. fill me ngjyra të forta dhe 4 goditje Cyclamen.  Hat Purple dhe svyazanyP kuletë goditje. Për thurimë kapak ju do të duhet: fije Narcissus tsvetaP purpurta pambuk 100% (400m/100gr.) Cap në 60 gr, në 40 çanta g A pak fije rozë, një goditje 2...  Interesting panamku zhdrejtë, është e nevojshme të dinë se si të thur, thur me grep, dhe spokes.

Një të vogël, kapak ngjyrë blu të errët është një shokun e përkryer të Topu thur.  Një tjetër kapak të vogla, të cilat ju lidhin vetëm një orë.  Panamku ndritshme dhe bust, një grup i madh për plazh.  Nëse ju nuk bëni si panamku, atëherë ndoshta ju do të donte ai këtu një kapak pa kufijtë.

Kapak interesante, bëri kryqe model Bazuar në materialet e dashkindom.ru

Postime Related:
  1. qendisi merr

    , fiksohem design, thurje, thurje gjilpërë