për thurje

 

Kapak thurur

Kjo bukuri kishin krijuar Linda.  Fije: Suite (fuchsia dhe pak vetë-) - approx. , 30g Foshnja qeth (Green) - ca. 10 gr.  Spokes: № 2,5  Hook: 2,5 №

Përmasat: gjerësia përafërsisht 44 cm, lartësi përafërsisht. 16 cm  Në një lartësi prej 12 cm, kam përfunduar një varg trëndafili të ndritshme dhe të kishte trëndafili dovyazyvat zbehtë.  Asnjë dekorata e lë Vidocq kthyer fiku - tullac dhe jointeresant.  2,5-3 cm brinjë 1x1 me shtimin e temat e latex për rezinchatosti më të mirë.  Pastaj ndajnë gjithçka në 6 pjesë + Edge.

Në çdo pjesë të flokëve të saj të thur 2x2 një kurth nga 1H gajtan në çdo anë, për të mbushur boshllëqet e gjatë trashë perla (si një shirit 1x1, vetëm çdo 2 rreshtave të ndryshojë vendndodhjen e personave / izn).  Modeli: 13 cm thur banesë, atëherë dhjetor në 1H çdo hell e çdo rresht 2 - 3 cm tjetër, atëherë hiqni STS mbetur në një fije dhe fije ngushtë.  Dial 21n, në kolonën 7 të lidhjes lidh b / n dhe dovyazat takimizhe Art w / o para pigtails.

Pastaj bëni të njëjtën gjë në të fundit lak më shumë 1 st w / o, 2 STS, 2 lugë më shumë b / n lak njëjtë e fundit, dhe vazhdojnë të kapem bare w / o drejtim të kundërt braids, nedovyazav një kolonë deri në fund.  Pastaj të 6 unazore përreth dhe thur në radhën e ardhshme, kapjen vetëm gjysma e pasme të eyelets të shtyllave të rreshtit të mëparshëm. Ku për të bëj ishin 2 lak, 1 lugë gjelle bëjë w / o, 2 lak, 1 st w / n, dhe për të vazhduar në anën tjetër. Deri në fund të nedovyazyvat për 3 tbsp.

Fund thur, kur në çdo anë të gjethes është 5 pico (e 9), dhe pas lidh fundit picot një tjetër seri nedovyazav 5-6 bare deri në fund, të bëjë një polustolbik, pastaj izn. krah në seri nën 2 më polustolbika dhe fije të sigurt.  Kur mating lë pas kapem pico e fundit në anën, e cila përfundon poshtë në anën e poshtme të fletë ngjitur, për 1-2 seri të fundit, në lidhje me nivelin e pikut të fundit.

Në rreshtin e fundit në fletë bëj të lidhur me të tjerët.  Pra, ajo rezulton ndërtimin e 6 lë.  Lock dhe fshehin të gjitha bishtin.  Për eyelets dekorative: tërthorëse një fletë e vogël (jo në bazë të 21 unazore, dhe sythe themi 8), duke e bërë një kulm mbi 3s, jo aq shumë të varur, nedovyazyvaya në rresht Kadoma 2 kolona. Seria - le të themi 6-7 (në krahasim me 9 rreshta në një fletë normale,).

Në dovyazat fundit rresht të bëj dhe kravatë të drejtë ka të bukur rreth shnurochek gjatësi. 10-12 cm (si që e di, unë jam thurje teknologjinë e fjalëve të tij nuk mund ta shpjegoj).  Thread për të mbajtur një gjatësi të caktuar (përafërsisht 25 cm), kështu që ajo është, dhe qep të gjitha të header. temat për të rregulluar.

Aplikoni për një strukturë kapak e lë, qendrave të përputhen. Gjilpërë Vdet në bisht të litarët (oh, atë që një rrokje) dhe qep atë në qendrat e me kujdes, në mënyrë që të shnurochek qendër u rrit nga armfuls e lë.  Në të njëjtën kohë të rrëmbyer shnurochek në afërsi të vendit ku rritet nga një copë të vogël letre. Merrni një lak bukur vertikale dhe fërkimit në anën e prerjes litarët përafërsisht. 2 cm me i varur fletë mbi të.

To madhe nuk lë veçuar rastësi, unë dobësi të tyre (të mirë, ata që u konsideruan më të ulët kur lidh ...) sewn në cep të kapelen e tij. Vetëm pak, ca.  1,5 cm përgjatë buzë.

Berry: 3 unazore të lidhur në një rrjet, një lak për heqjen, në një rrjet të barabartë 6,7 cm / b / n, për të lidhur me zgjerimin lak, një tjetër 2 rreshta më të lartë (si zakonisht në thurje në një rreth, me një kthesë, pas çdo rresht dhe me një përzierje të heqjes lak dhe kolona e fundit), në radhën e ardhshme të kolonës 3 të dyfishtë lidhin së bashku (si e bërë dhjetor) - që ishte një kurbë të mprehtë. Dhe do të forcojë thread.  Dhe atëherë unë shoved anën tjetër të lidh brenda manaferrat, si bisht kjo është e gjitha. Bazuar në materialet e club.season.ru

Postime Related:
  1. Foshnja booties thurje

, fiksohem thurje gjilpërë, kapak, loop thurje