për thurje

 

Thurur kapele

Vjeshtës dhe dimrit - një kohë kur ne reflektojnë mbi atë që duhet të vënë poshtë për të mbrojtur flokët dhe kryetar shumë i ftohtë? Gjithashtu e di se në qoftë se kokën tuaj të ngrohtë, dhe pastaj ngrirja do të jetë shumë më pak - shumica e ngrohjes shkon nëpërmjet saj. Ri vjeshtë-dimër 2010-2011 fashion designers ofrojnë një përzgjedhje e madhe e kapele për të gjitha motit dhe stil. Qendisi shkronja kapitale.

Ky sezon, marte thurur kapele, megjithatë, si në sezonet e mëparshme, janë në modë. Ky kapak delikate, të llogaritur mbi një kapele të ngrohtë, dhe ngjyra thur. Sidomos në modë janë qendisi cap stimulohet thurur me dorë.  Kapele me veshë të kapelës.  Vështirë të imagjinohet një dimër pa kapele-ushanok. Këto shkronja kapitale të përkryer të mbrojtur veshët dhe kokën nga të ftohtit ngrirjes.  Në sezonin e ri, kapele të tilla përsëri përkatëse.

Për prodhimin e tyre është përdorur si një lesh natyrore dhe artificiale.  Kapele lesh.  Lesh, në vjeshtë-dimër 2010-2011 të reja, materiale më në modë. Hipnotizuar aq me lesh modës nuk kushtuar vëmendje dhe kapelet.  Voluminoze lesh Beretat, cap. Apo të vogla, të shtrënguar-montim kokën dhe veshët e tij përmbyllëse.  Një kapelë.

Hat - hat më elegante, i cili i jep gruas një hajmali. Natyrisht e re, sezonin e modës nuk është lënë pambikëqyrur, këtë model flokësh. Qendisi Hats thurimëLajme - gjerë-brimmed kapele në stilin e Maria Kalos. Thellë - formë si burrat.

Ose, më origjinale: pots ose cilindra.  Alain Sazonov, sidomos për LadyOk. Bazuar në materialet e

delikate, , beretë kapak, thurje