për thurje

 

Thurje kapele spokes e një fije të trashë gjysmëleshi

Caps, tregohet në këto foto, ishin të lidhura me fije të trashë gjysmë-leshi. Fit çdo prodhues i fije. Thurimë kapelet spokes e një kapele të trashë gjysmë-leshi fijekryesore: 100-ons mbështjell duhet të jetë 100-150 m i fije. Për shembull, fill do të përshtaten Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).  Merrni një spokes trashë 6.  Të gjatë cap , Si çdo goditje të vetë-respektuar apo çorape, thurur nga pesë spokes. Ne fillim nga buzë, gradualisht shkon drejt kurorës.   Dy spokes rekrutuar rreth 60 unazore *.

Kjo është mesatarja perimetrin e kokës ~ 55 cm  Cap spokes lidhur  Shumë mirë shtrihet, por ju mund të shtoni / zbres disa sythe për shije.  * Nëse ju vendosni të thur hat një nga një fije e hollë dhe kanë spokes hollë - numri i sythe nevojshme për të rritur në përputhje me rrethanat. Ndonjëherë ju keni për të bërë disa përpjekje për të marr të numrit të kërkuar të sythe i fije për disa të kokës e vet.

Lartë të thur, provoni - nuk përshtatet - të shpërndahet.  Loop dialed duhet të shpërndahen midis katër spokes lidh rrjet.  Krahun e pestë - e punës. Thur rreth si saten para kanavacë të zakonshme, jo duke e kthyer kudo.   Pas një kohe vini re se produkti juaj është më shumë si një kapak.

Nëse ju të ndryshojë mendjen tuaj thur  kapak të gjatë, mund të përfundojë të drejtë këtu, nëse vendimi në mënyrë të vendosur - thur deri sa gjatësia është afër 30 cm  Kjo zakonisht është e mjaftueshme.  Mbyllja e lak ose shtrirje e sipërme nëpërmjet tyre dhe tërheq nyjen e pasme thread brenda jashtë.  Forcimi, e jo të vijnë zhbëhet, dhe cap është gati.

Ju mund ta veshin atë. Bazuar në materialet e

loop, një kapelë, thurje. gjilpërë