për thurje

 

Thurje kapele të rinjtë

thurimë kapele rinore capAutorët e mësimit: Shamarina NE dhe Sisyavina A. perimetrin e kokës: 100g gjilpërës fije rrethore 2509 № Dial 4,5 mm 124 loop shpërndarjen e tyre në mënyrë të barabartë më 4 hala dhe vendin në një rreth, ose të nënshkruajë në një rreth në sythe rrethore dhe elastike 2x2 thur. * Shënim: kur thurje rrethore fytyrës lak për muri para, gajtan thur - për muret e pasme të inlaid buzë izn thur 2. së bashku (= 92petli) dhe thur model 2 persona, 1 izn.

Raundin e 6-seri. Në raundin tjetër (shtatë) thur së bashku me K2 (= 62petli). Brinjë thur 1x1 dhe 3 xhiro. Tjetër dy rreshta e provyazyvat rrethore nga 2n së bashku në tela (hequr 1P, 1lits. Dhe zgjerimin e saj nëpërmjet loop hequr). Pjesa e mbetur prej 14 sythe tërheqë fije punës. Header gati!

Rinia Cap. 52 cm: - 100 g, numri spokes n mars 20, 23 rresht - dial 10x10 në spokes 100 unazore dhe thur thur 4 rreshtave para për të hequr, atëherë 1 rresht gajtan thur. Pastaj të vazhdojë thurje thur para.

Në 7 cm nga strip për të filluar zbritja: dy në çdo rresht në një lak në çdo anë. Pas 21 cm nga Rripi i është e lidhur më të madhe të shkronja kapitale. Zbritje të mëtejshme të bërë në çdo rresht 4 me 1 në çdo anë. Në një lartësi prej 73 cm nga strip për të mbyllur të gjitha sythe. Bëni dy majë: grep № 3 lidhin dy sythe e një zinxhiri të ajrit në gjatësinë e dëshiruar. Prodhojnë një pompom.

Litarët ndërthuren me njëri-tjetrin, bashkangjitur me bob, qep kapele fund. Cap të qep. Bar të bëj brendshëm dhe qep. Bazuar në materialet e oasis3.ru

Postime Related:
  1. thurimë kapele
  2. kapele thur
  3. trikotazh, rroba banje thurur

, model hat, lidhin një shirit, loop