për thurje

 

Thurje kapele me grep

Thurimë kapele me grep. Pjesa 1 do të tregojë në lidhje me parimet e përgjithshme të thurje, kapele thur me grep. Me këtë material ju jeni në gjendje të lidhin një kapak në çdo formë. Mënyra më e lehtë për të filluar thurje kapele me të lartë të thur me grep. Për të përcaktuar madhësinë e kapak, masa nënbarkëz e kokës. Për ta bërë këtë, të mbajë një kasetë matur horizontalisht mbi ballin mbi vetullat dhe qafën.  Pull kasetë të ngushtë. Getting kapak thur me një kurorë. Së pari, ne shok një rreth. 1. Gama e kolonave pa yo (RLS).

Nëse ju thur rrethin e sc, pastaj të fillojë thurje me një 3-PE. Pastaj në lak e fundit të lidh thur 6 sc. Thurimë hats hat thur me grepTjetra, thurje është një rreth në një spirale, me shtimin e 6 sc në çdo rresht. Sehma 1. 2. Rrethi i bare fortë.  Si të ngurta bare thur referohen në seksionin. Thurje fillon me 4-VP, që mbyllet polustolbikom rrethit.

Bëni 2 PE për heqjen dhe i lidhur, bashkëngjitur brenda një kaçurrel të VP 7 shtyllave më të qëndrueshme me sythe do të rritet tetë shtylla të forta. Mbyll disa polustolbikom dhe përsëri të bëjnë një ashensor lak. Tjetra, thur, duke shtuar për çdo rresht e 8 shtyllave të ngurta.  3. Kushtet e kolonave me 1 yo (S1N). Thurimë filloni me një 5-LP, që mbyllet polustolbikom rrethit.

Bëj një EP 3 për heqjen dhe i lidhur, bashkëngjitur brenda kaçurrel nga S1N 11 PE më shumë me sythe heqjen 12 do S1N. Mbyll disa polustolbikom dhe përsëri të bëjnë një ashensor lak. Tjetra, thur, duke shtuar në një rresht dhe 12 S1N. Diagrami 2. Metodat e ekzekutimit të rritet në thurje, kapele thur me grep.

Thurimë mendje mund të ndahen në wedges me numrin e shtyllave të rreshtit të parë. Kjo është, për Rls është 6 wedges, për bare fortë është 8 wedges, dhe për S1H është 12 wedges.  Gain mund të bëhet në disa mënyra, të cilat do të japë forma të ndryshme të poshtme. Nëse do të kryejnë të fituar mbi njëri-tjetrin, atëherë ky vend do të prodhojnë një cep të dukshëm dhe do të në vend të një rrethi të një poligonin. Por për kapak se ndonjëherë do të sigurojë mundësi të tjera.

1. Rritja gjithmonë të bëjë në kolonën e fundit të pykë. Në këtë rast, janë marrë wedges simetrik me një linjë të dukshme e rritjes mes tyre.  2. Rritja që gjithmonë të kryer kolonën e parë të pykë. Do të merret wedges simetrik, lakuar paksa në të djathtë, me rritje të dukshme në të gjithë linjën e tyre.

3. Gain kryer në çdo pykë në mënyrë që ata nuk janë vendosur mbi njëra-tjetrën. Mënyra më e lehtë për të zhvendosur të fituar është provyazyvat 2 kolona në lak menjëherë pas të fitojë në rreshtin e mëparshme. Në këtë rast, do të kthehet nga një rreth banesë pa edges të dukshme.  Burimi: Journal of Mod. Bazuar në materialet e www.liveinternet.ru

Postime Related:
  1. grep
  2. thurur rroba banje

    kapele me shtiza, hat, yo, yo