për thurje

 

Të ndryshme në formë kapele

Hats dhe shkronja kapitale veçanërisht në lidhje - kjo është pjesë e veshjet tona ne veshin gjatë gjithë vitit. Pas të gjitha, ju mund të lidheni si një kapelë të ngrohtë për dimër, dhe panamku për verë. Çdo gjë varet nga kjo, nga ajo që ne fije te thur dhe për çfarë qëllimi: të ngrohtë në të ftohtë ose të mbrojtur nga dielli. Një model i dendur është i përshtatshëm për kapele të ngrohtë, dhe rrjetë ose zbukurime për të lehta verore apo kapele Panama. Në këtë letër, ne kemi zgjedhur deri kapele të tyre, të cilat janë më të përshtatshme për pranverë.

Sepse është koha për të gatuaj veshjet pranverës dhe të lodhur e dimrit shurdhër, unë dua ngjyra të ndritshme dhe lule të pranverës.     Kjo është mishëruar pikërisht në shkronja kapitale tonë. Një dashnor i fiksohem, ju e dini se me këtë mrekulli të vogla, ju mund të bashkohen forma të ndryshme kapele. Kjo është një kapele e vogël dhe të ngushtë-montim, Beretat dhe kapele, kapele me veshë të kapelës, kapak e tij, kapele me fusha të vogla, si ju mund të dhe me të madhe.

Zgjidhni një që ju të gëzojnë dhe ju do të jenë të lumtur. Të gjitha kapele në mbledhjen tonë janë dhënë me përshkrimin e skemave dhe në fund të çdo imazh është një fjalë apo përshkrimi thurje model, klikuar mbi fjalën në një dritare të re do të hapet përshkrim të modelit. Pra, së pari një ndritshme dhe pozitive, meloditë tashmë e modës pranverë, edhe pse mjaft e ngrohtë në dimër dhe nuk do të ju lejojnë të ngrijë me vdekje.

Modeli tjetër, të ndërlikuar dhe jo të vogla, por shikoni se si origjinale zbukuruar.     Një tjetër ndritshme në këtë kohë, të plotë me shall, i cili është i lidhur edhe kapak shumë të bukura, por kjo është vetëm një skemë të ngjashme. Modeli i ardhshëm - me pak fusha. Unë mendoj se në një kapak krijon një imazh të një vajzë romantike. Kjo është edhe përshtatshme për dimër. Për të përfunduar, ju mund të bashkohen dorëzat dhe tenderin vetëm për pranverë.

Një grup tjetër, edhe pse më shumë në ngjyra vjeshte.     Një tjetër kapak të ndritshme dhe një model tani për ngrohje imagjinatën tuaj (ata nuk ka përshkrim). Bazuar në materialet e kruchcom.ru

Postime Related:
  1. veshje

merr një kapelë, skemë thurje