për thurje

 

Si të thur merr

Si të thur një kapelë merr

Ka disa forma mjaft e zakonshme e kapele: beretë  Lloji i qeleshe ose kësulë, një raund kapak dhe kapele zgjatur.  Si të beretë thur.  Në drejtim të krijimit të një formë është punë e lehtë. Së pari, i aftë një rreth të cilit është rreth 27-35 diametër cm

Kjo vlerë varet nga ajo formë që ju doni të bëni të marrë, si dhe modës. Pas kësaj linje të beretë thurur në lartësi nga 1 në 5 cm varg nga lartësia e linjës po ashtu varet shumë nga beretë formë.  Kur merr veshur poshtë, në pjesën e sheshtë të dele dhe për të krijuar volum në rrudhë. Pjesa më e madhe e Beretave sheshtë, më e madhe e vëllimit.

Pas pjesën e sheshtë të pjesës së poshtme të përputhem, e cila në vend që të rritet grup dhjetor  Fundi i punës është i përcaktuar nga përshtatshëm. Merr duhet të jenë fort të ulur në kokën e tij.  Lloji Fez kapak ose skullcap.

Për të tilla shënoj një kapak me varg tradicionale të rritjes së. Në kontrast me diametër beretë të rrethit të përcaktuara nga cap madhësisë.  Para së gjithash, duke marrë off perimetrin e kokës së tij të matur, të gjejnë rrezja e rrethit, duke kujtuar formula: perimetrin = 2/Pi * R. Pastaj, kur madhësia e një kapak 56, diametri i rrethit mund të merren 16-17 cm nga jersey shtrirje të lehta.

Kjo është, kur thurje të llojit të thjeshtë të kapak ose skullcap Fez që të lidhen në rrethin e parë të diameter 17 cm pastaj të kalojnë në pjesën e sheshtë e thurje kurorëzon të lirë të rritet. Lartësia e kësaj pjese është e vendosur zakonisht nga montim mesatarisht diku 12-14 cm  Hat kapak rrumbullakët.

Për të marrë fund një formë rrumbullakosura, diametri i rrethit të parë është marrë më të vogla, pra 10-12 cm Pastaj, për të marrë kapak drejtë madhësia do të duhet të lidhin një rreshtat pak, e cila do t'i japë fund grumbullimit.

Kur thurje rreth sc në çdo rresht është shtuar 6 SC (në thurje S1N S1N 12), ndërsa thurje pjesa e ndërmjetme, ju ose mund të shtoni në mënyrë të barabartë në një rresht më 3 SC (6 S1N), apo rreshtave alternativ dhe rreshtave, pa shtesa në 6-Futjet (për një 12-S1N Futjet). Duke lidhur disa nga këto seri mund të shihet se kapak fillon të marrë formë.  Nëse ju të shtoni deri  masë dy herë dhe kapele buzë, ju mund të merrni madhësinë e cap.

Në buzë të një gjatësi palosur e formës duhet të jetë rreth 27 cm (2 cm duhet të lihet të shtrihet Jersey). Tjetra thur shkojnë raundin e rritet, pa pikërisht në atë lartësi, që është e nevojshme për këtë model (12-14 cm).  Kapak kapak zgjatur.  Kjo formë e kurorëzon mund të merret në dy mënyra. Ju mund të lidhin një varg me një numër tradicionale të rritet në çdo rresht: për Rls është 6 të rritjes, për një S1H 12 të rritet. Diametri i rrethit për të marrë më pak, që është, 6,9 cm

Pastaj për të marrë të drejtën cap madhësia do të lidhen më shumë për të grumbullimit rreshtave.  Kjo mund të jetë i alternuar me radhë e shtesave, dhe pa to, ose të marrë gjysmën e numrit të rritet në çdo rresht.  Në metodën e dytë e thurje thurje mund të kryhet në një rreth, duke e bërë atë më pak të rritet në një rresht nga fillimi thurje. Për Rls është një 5 e rritjes, dhe për S1N -10 të rritet në çdo rresht.

Për shembull, kryerjen e një fitim në një rresht, kapak thur në madhësi.  Forma e poshtme në të njëjtën kohë është marrë si një e dhënë që nga fillimi dhe, në kontrast me metodën e mëparshme, është e vështirë të ndryshojë.  Burimi: Journal of Mod. Bazuar në materialet e

, kapak beretë, thurje