për thurje

 

Thurje kapele

Caps, tregohet në këto foto, ishin të lidhura me fije të trashë gjysmë-leshi. Fit çdo prodhues i fije. Kryesore: 100-ons mbështjell duhet të jetë 100-150 m i fije. Për shembull, fill do të përshtaten Semenovskaya "Arina" (123 m/100 g).

kapele thurimë gjilpërëMerrni një spokes trashë 6. Kapak të gjatë, si ndonjë çorapë të vetë-respektuar apo çorape, thurur nga pesë spokes. Ne fillim nga buzë, gradualisht shkon drejt kurorës. Dy spokes rekrutuar rreth 60 unazore *.

Kjo është mesatarja perimetrin e kokës ~ 55 cm Header, lidhur spokes, shtrihet shumë të mirë, por ju mund të shtoni / zbres disa sythe për shije. * Nëse ju vendosni të thur hat një nga një fije e hollë dhe kanë spokes hollë - numri i sythe nevojshme për të rritur në përputhje me rrethanat. Ndonjëherë ju keni për të bërë disa përpjekje për të marr numrin e kërkuar të sythe i fije për disa të kokës e vet.

Lartë të thur, provoni - nuk përshtatet - të shpërndahet. Dialed lak që do të shpërndahen midis katër spokes lidh rrjet. E pesta krahun - pune. Thur rreth si saten para kanavacë të zakonshme, jo duke e kthyer kudo. Pas një kohe vini re se produkti juaj është më shumë si një kapak.

Nëse ju të ndryshojë mendjen tuaj të gjatë kapak thur, ju mund të përfundojë të drejtë këtu, nëse vendimi në mënyrë të vendosur - thur deri sa gjatësia është afër 30 cm zakonisht është e mjaftueshme. Mbyllja e lak ose shtrirje e sipërme nëpërmjet tyre dhe tërheq nyjen e pasme thread brenda jashtë. Forcimi, e jo të vijnë zhbëhet, dhe cap është gati.

Ju mund ta veshin atë. Bazuar në materialet e cmapywka.ru

Postime Related:
  1. thurur rroba banje, zbukurime
  2. grep

kapak, loop gjilpërë